Zasluži s prodajo izdelkov Essens – BREZPLAČNO!

/Oglas/
essens izdelki
Kolikokrat se vam pojavi priložnost, da začnete svoj posel BREZ vložka in članarine? Predvidevamo, da ne velikokrat, kajne? Tukaj je Essens, češka firma, ki se ukvarja z proizvodnjo in direktno prodajo visokokakovostnih parfumov, kozmetike in prehranskih dodatkov. In kaj je najboljše? Essens ponuja enega najboljših in najenostavnejših mrežnih planov v industriji, kar nam omogoča kar največje zaslužke!

ESSENS-PARFEMIESSENS je izdelek številnih kvalificiranih delavcev v proizvodnji parfumov, kozmetike in prehranskih dopolnil ter mrežnega marketinga. Podjetje Essens je bilo ustanovljeno septembra 2011 na Češkem in nudi svojim strankam paleto kakovostnih parfumov. Izbirate lahko med najboljšimi aromatičnimi esencami, ki bodo navdušile vaše čute. Vsi parfumi so 20% (niso parfumske vode!), polnjeni v visokokakovostne italijanske stekleničke, ki se tradicionalno že dolga leta na visoki ravni proizvajajo v Italiji ter so izredno obstojni. Na voljo je 40 ženskih in 20 moških vonjev ter tuš geli in losijoni za telo v vseh vonjih. Nova linija izdelkov prinaša tudi izdelke iz Aloje vere, Colostruma (kaj je kolostrum?) ter izdelke domače lekarne. Vsak parfum ima vonj enega izmed znanih parfumov dragih blagovnih znamk (slika spodaj), kar pomeni, da dobite izredno obstojen parfum enakega vonja, kot original tudi do 70% ceneje samo zato, ker gor ne piše ime blagovne znamke. Proizvodnja poteka v češki essens nagradatovarni ki nima samo potrdila in dovoljenja za kozmetiko, ampak ima tudi licenco za izdelavo farmacevtskih proizvodov in zdravil. To jim daje sposobnosti za proizvodnjo v skladu z najstrožjimi predpisi in standardi Evropske unije, in stalno spremljanje kakovosti preverja te stroge standarde. Beseda Essens je sestavljena iz večih besed in pomenov. Razkriva notranjost, besedo, ki se prav tako izgovarja v angleščini, in besedo „essence“, kar pomeni „bistvo“ nečesa, kar nam je osnova za nekaj, pomeni pa tudi dišeče bistvo v proizvodnji parfumov in kozmetike. Druga beseda, ki jo je mogoče slišati v izgovorjavi besede Essens je „sense“, kar pomeni „občutiti.“ Naši čuti občutijo vse okoli nas. Občutki so zelo pomembni za nas. Mrežni marketing je po mnenju mnogih strokovnjakov eden od najhitrejših načinov za finančno neodvisnost in izpolnitev naših sanj. Tudi beseda „sen“ je prisotna v besedi Essens, ki v češčini pomeni „sanje“.

Izdelki Essens 

essens1

ESSENS parfumi so ustvarjeni kot nadomestki originalnih svetovnih blagovnih znamk. Dišave so izdelane v TURČIJI s potrdilom o kakovosti ter po najvišjih mednarodnih standardih in se lahko primerjajo z vonjavami originalnih znamk. Vsebujejo pa 20% oljnega parfuma.
Parfumi so zapakirani v našo embalažo z namenom, da kupci ne bi plačevali drage embalaže, od katere ni nobene koristi (pri nakupu parfuma največ plačate za embalažo in znamko). Zato boste dobili premium kakovost po neverjetnih cenah, ker imamo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na svetu. essens banner big

Kako lahko zaslužim?

essensImate 3 možnosti zaslužka. In sicer s prodajo izdelkov (kupite po članski ceni ter prodate po redni ceni), vpišete kolegico ali kolega, ki je zainteresiran bodisi za cenejši nakup izdelkov bodisi zaslužek ter zbirate točke, več točk, ko dosežete (sami ali s svojim teamom), večji % provizije dobite ali pa se odločite zgraditi svoj team ter si zagotovite dodatek k plači, žepnino ali celo finančno neodvisnost ter novega Peugeota 206 (samo 4000 točk prometa vašega teama!) ali BMW-ja, ki vam ga plača Essens!

 

Koliko stane članarina?

Članarina je BREZPLAČNA, kot tudi niste obvezani k nakupu izdelkov, če ne želite. Če želite zaslužiti z
gradnjoteama je pogoj nakup starter seta na sliki (24€) najkasneje v mesecu, ko dosežete 9% provizijo ter nakup izdelkov v vrednosti 20 točk ali več v mesecu, ko želite dobiti nakazano provizijo (minimalni znesek za nakazilo je 150€).

 

Eden najenostavnejših sistemov v industriji!  

Najbolj priporočljivo je, da vpišete čimveč novih članov, saj boste tako v določenem času prišli do karseda največjega zaslužka (tudi do nekaj 1000€ na mesec!) ter seveda novega Peugeot-a 206 za samo 4000 točk skupinskega prometa! Vse točke vaših članov se pripišejo vam!

Koliko provizije dobimo od člana, je odvisno od stopnje na kateri smo mi in na kateri stopnji je član. Vedno ODŠTEJEMO njegovo stopnjo od naše in dobljeno število je naš procent, koliko bomo dobili od njega.

essens 1

Primeri

1. Če sem jaz na 6 stopnji, moj član pa na 3, bom dobil 3 % od njegovih točk….essens 5

se pravi on naroči za 100 točk, jaz dobim 3 % od 100 točk, to je 3 €.
2. Če sem jaz na 9 stopnji, moj član pa na 3, dobim jaz 6 % od njegovih točk, torej če je naročil za 100 točk, jaz dobim 9-3= 6, 6% od 100 točk pa je 6 €.
3. Če sem jaz na 20 stopnji, moj član pa na 3, jaz dobim 17 % od njegovih točk, torej 17 % od 100 točk je 17 €.

PAZITI moramo, da nismo s članom na isti stopnji, saj v tem primeru ne dobimo nič provizije od njega, točke pa se vseeno štejejo k nam. Zato je zelo pomembno, da pod seboj vpisujemo čimveč članov in če imamo vsaj 2 ali 3 pridne in aktivne člane, se nam skoraj ne more zgoditi, da bo član na isti stopnji. Za tiste, ki dosežejo 28 % potem velja tudi drugi marketing plan.

Kako se registriram?

aloe a colostrumRegistrirate se lahko povsem BREZPLAČNO v samo 2 korakih:

1. Kliknite na http://essensklub.eu/brezplacna-vclanitev/,

2. po uspešni registraciji ste na email dobili pogodbo, ki je osnova za izplačilo zaslužka. Pogodbo samo natisnete in podpišete, saj so vsi podatki že vpisani ter jo skenirate in pošljete na registracija@essens.si ali jo pošljete po pošti. Če imate težave pri registraciji ali za dodatne informacije nas lahko kontaktirate preko emaila info@zasluzi.net.

Po registraciji na mail dobite PDF predstavitev izdelkov in možnosti zaslužka ter primeri zaslužka in kratkimi navodili kako začeti. 

 

Kako naročim izdelke? essens_si_2

• izdelke lahko osebno prevzamete v poslovalnici- Ptujska cesta 17, Miklavž na Dravskem polju (dobite jih takoj).
• naročite jih lahko preko e-shopa na spletni strani www.essens.si (potrebna prijava na stran z člansko številko in geslom) – NAJBOLJ PRIPOROČLJIVO!!
• preko e-maila: narocilo@essens.si
• preko telefona: 02 621 32 21 ali 040 167 601
• preko fax-a: 02 621 32 22
vsekakor pa se lahko obrnete na info@zasluzi.net in bomo naročilo rešili tako da bo vse urejeno v najkrajšem možnem času.

Poštnina do 40 točk znaša 4,5€, od 40 do 70 točk 2,2€ ter nad 70 točk je poštnina BREZPLAČNA.

 

 

Spisek parfumov dobite na email po registraciji! 

Screenshot_3

 

/Oglas/

error: Content is protected !!