Zaradi novac sa parfemi Essens! Napokon i u Hrvatskoj!

/Oglas/
Koliko često ste dobili priliku pokrenuti vlastiti posao bez uložka i članarina? Pretpostavljamo da ne često, zar ne? Ovdje je Essens, Češka tvrtka, koja se bavi proizvodnjom i prodajom kvalitetnih parfema, kozmetike i dodataka prehrani. A što je najbolje? Essens nudi jednog od najboljih i najjednostavnijih marketing planova u industriji, što nam omogućuje, da zaradimo više!

essens hrvatska Essens je proizvod mnogih kvalificiranih radnika u proizvodnji parfema, kozmetike, dodataka prehrani i mrežnog marketinga. Tvrtka Essens osnovana je u rujnu 2011. godine u Češkoj i nudi svojim klijentima niz kvalitetnih parfema. Možete birati najbolje esencije koje će vam oduševiti vaša osjetila. Svi parfemi su 20% (nisu parfemske vode!), pakovane u kvalitetnim talijanskim bočicama, koje se tradicionalno već dugi niz godina rade na visokoj razini u Italiji i su izuzetno izdržljive. Ima 48 ženskih i 24 muških mirisa, gelova za tuširanje i losiona za tijelo u svim mirisima. Essens isto nudi linija proizvoda iz Aloe Vere,  colostruma i kućne ljekarne. Svaki parfem ima miris jednog od poznatih parfema skupih marka (na slici ispod), što znači da ste dobili vrlo kvalitetan parfem, koji miriše isto kao original i do 70% jeftinije samo zato, što nije u originalnoj bočici, na kojoj piše poznata marka. Proizvodnja odvija se u Češkoj, u tvornici koja ne samo da ima certifikate i odobrenja za kozmetiku, također ima i licencu za proizvodnju farmaceutskih proizvoda i lijekova. To im daje sposobnost proizvodnje u skladu sa najstrožim propisima i standardima Europske essens hrvatskaunije, kjoja kontinuirano prati provjeru kvalitete u skladu sa svojim strogim standardima. Mrežni marketing smatraju mnogi stručnjaci za jedan od najbržih načina za financijsku neovisnost i ispunjenje naših snova. Čak je i riječ “sen” je prisutna u riječi Essens, što na češkom znači “san”. Parfemi Essens su stvoreni kao zamjena za prave parfeme globalnih brandova. Parfemi proizvedeni su u Turskoj i slijede najvišim međunarodnim standardima i može se usporediti sa mirisima izvornih brandova. Oni sadrže 20% parfema ulje.

Parfemi su pakirani u našoj ambalaži s ciljem da kupci ne moraju plaćati skupe ambalaže, od koje nema koristi (kad kupujete parfem, platite više zbog pakiranja i marke). Dakle, dobivate vrhunsku kvalitetu po nevjerojatnim cijenama, jer imamo najbolju odnos cijene i kvalitete u svijetu!

essens hrvatska

KAKO MOŽETE ZARADITI SA ESSENSOM?

SA PRODAJOM PARFEMA

essens hrvatskaNaši parfemi od 50ml koštaju po članskoj ceni 94kn (12€), ako želite, da se bavite prodajom, prodaju se po 133kn (17€), vi imate tu zaradu 38kn (5€) na parfem. Ostale cene za ostale proizvode možete si pogledati na essens stranici (www.essenseurope.com ili www.essens.hr ) Za lakšu prodaju parfema tu je mapa sa testerima, koja sadrži sve parfeme i košta 188kn (24€), ali nije obavezna za kupovinu, možete započeti prodaju i samo sa spiskom parfema, koji dobijate od nas.
Primer: prodate 10 parfema – zaradite 380kn (50€)

 

UPISIVANJE NOVIH ČLANOVA

Upisivanje novih članova najbolji je način, da sebi ostvarite dugoročnu i dobru proviziju! Da netko postane član, ne košta ga ništa i nema obaveza. Upisati možete svakog, ko bi želeo, da se bavi sa prodajom ili upisivanjem novih članova ili samo da naručuje za sebe šta mu treba.
Svaki Essens proizvod točkovan je bodovima, i vi od svakog svog člana dobijate njegove bodove, šta god on naruči. Više članova, donosi vam višu proviziju.
Za upis novog člana treba vam njegovo ime i prezime, datum rođenja, adresa, e-mail i broj telefona i vaš ID spoznora – to je vaš članski broj, koji ste dobili, kad ste bili registrovani. Članove upisujemo na stranici: www.essenseurope.com , pod rubrikom registracija. Uskoro i na www.essens.hr.
Upisati možete i kozmetičke salone, frizerske salone, trgovine ili firme koje bi se željele baviti sa prodajom naših proizvoda.

KAKO SE UČLANIM? 

Da neko postane naš član potrebna je BESPLATNA registracija na stranici: www.essenseurope.com i upišete ID sponzora (sponsor ID) 910003636. Kad se registrirate dobijate na email vaš članski broj (ID sponzora) i pin kodu, sa kojom se onda možete prijaviti na stranicu.

Sponsor’s number: 910003636 (bez tog podaca ne morate se registrirati) 

RAZINE USPJEHA U ESSENSU I VAŠA PROVIZIJA

Višina vaše provizije kod Essensa zavisi od vaših postignutih bodova, a svaki parfem vredi 10 bodova. Ako budete počeli sa upisivanjem članova, svi njihovi bodovi, su i vaši bodovi – više članova, više bodova. Od broja bodova zavisi na kojoj ste razini. Bodovi se sabrajaju od prvog do zadnjeg u mesecu. Provizija se isplačuje 15. u mesecu. Proviziju(90%) isto možete koristiti za kupnju proizvoda.

essens hrvatska

essens hrvatska
3. RAZINA: 100 poena ili 10 naručenih parfema u cijeloj grupi, donosi vam 3 % provizije, to je cca od 3 – 5 €
6. RAZINA: 400 poena ili 40 naručenih parfema u cijeloj grupi, donosi vam 6 % provizije, to je cca 20 – 30 €
9. RAZINA: 1200 poena ili 120 naručenih parfema u cijeloj grupi, donosi vam 9 % provizije, to je cca 70 – 100 €
12. RAZINA: 2400 poena ili 240 parfema, donosi vam 12 % provizije, to je cca 100 – 300 €
17. RAZINA: 4000 poena ili 400 parfema, donosi vam 17 % provizije, to je cca 300 – 700 € (kad dostignete tu razinu 3x zaporedno, kvalifikujete se za avto peugeot 208)
20. RAZINA: 6000 poena ili 600 parfema, donosi vam 20% provizije, to je cca 700 – 1000€
25. RAZINA: 10.000 poena ili 1000 parfema donosi vam 25 % provizije, to je cca 1000 – 2000 €
28. RAZINA: 15.000 poena ili 1500 parfema donosi vam 28% provizije, to je cca 1500-3500€

 

AKCIJE ZA VEČU KOLIČINU NARUĐŽBE

Ako u isto vreme naručite 8 parfema 50ml, dobijate jedan gratis po vašem izboru.
Ako u isto vreme naručite 14 parfema 50ml, dobijate dva gratis izboru.
Ako u isto vreme naručite 18 parfema 50ml, dobijate tri gratis po vašem izboru.
Ista akcija važi i za:
Parfumirane gelove za tuširanje, parfumirane losijone za tijelo

essens izdelki

Sponsor’s number: 910003636 (bez tog podaca ne morate se registrirati) 

 

NAGRADE KOJE MOŽETE OSVOJITI

U okviru Essens kompanije poklanja se auto Peugeout 208, u koliko par puta zaredom dostignete razinu 17. Za sve koji dostignu razinu 28, postoji mogučnost, da dobijo BMW po vlastitom izboru.
Kompanija nudi još letovanje u Turskoj za sve koji naprave postavljene uslove.
U okviru moje grupe (Bojana) i za sve moje članove ja redovno dajem i postavljam nagrade, pa su tako moji člani mogli da osvoje laptop, mobilni telefon, vikend paket u spa centru, besplatne parfeme…

NARUĐBE ROBE

Narudzbe mozete slati putem e-shopa na www.essens.hr, maila: narudzbe@essens.hr ili telefona na 00385 (0) 919 768 028
Postarina do 39.99 bodova je 35 kn, od 40 do 69.99 boda je 17 kn, iznad 70 bodova je besplatna.
Onavezno priposite svoj članski broj, ime i prezime, telefonski broj i adresu na kojoj se šalje.

 

SEZNAM PARFEMA ČETE DOBITI NA EMAIL PO REGISTRACIJI

 

Sponsor’s number: 910003636 (bez tog podaca ne morate se registrirati) 

/Oglas/

error: Content is protected !!