Uresniči svoje sanje z Oriflame kozmetiko

/Oglas/
Ustanovljen leta 1967 s strani dveh bratov, Jonasa in Roberta af Jochnick in njunega prijatelja Bengtona Hellstenoma je Oriflame prerasel v mednarodno kozmetično družbo, ki se ukvarja z direktno prodajo v več kot 60 državah po vsem svetu.

oriflame kozmetikaNjena široka paleta izdelkov, ki temelji na naravnih in inovativnih sestavinah ter preko 3,6 milijona neodvisnih svetovalcev, ki prinašajo skupni promet nekoliko več kot 1,5 milijarde evrov na leto je ena najuspešnejših v tej niši. Oriflame ponuja edinstveno poslovno priložnost za ljudi, ki želijo takoj začeti služiti denar in si prizadevati za realizacijo osebnih sanj in ciljev skozi edinstven poslovni koncept. Spoštovanje ljudi in narave zaznamuje načelo delovanja družbe. Oriflame podpira številne humanitarne organizacije po vsem svetu in je soustanovitelj svetovne organizacije za pomoč otrokom. Oriflame je prisoten tudi na borzi v nordijskih državah Nasdaq OMX Stockholm Stock Exchange.

Informacije o podjetju

 • več kot 1,5 milijarde € letnih prihodkovoriflame pisarna
 • približno 3,6 milijona svetovalcev po svetu
 • več kot 8000 zaposlenih
 • soustanovitelj WCF – World fundacije za pomoč otrokom
 • svetovni center za razvoj in napredek z več kot 100 zaposlenimi znanstveniki
 • pet svojih proizvodnih zmogljivosti na Švedskem, Poljskem, Kitajskem, v Rusiji in Indiji
 • kotirajo na borzi nordijskih držav Nasdaq OMX od marca 2004.
 • kakovostni izdelki za nego z zgledom po naravi, ki niso testirani na živalih
 • prisotno na več kot 60 trgih po vsem svetu z več kot 13 franšizami

Prvi pogoj za uspeh je uporaba izdelka, saj bomo le tako lahko našim prijateljem in znancem priporočali izdelke. Pomislite na odprtje svoje parfumerije brez običajnih velikih investicij in stroškov.

Odgovorite na naslednje vprašanje:

oriflame-nature-secrets-energising-mint-and-raspberryKje bi raje kupili darilo za prijateljev rojstni dan – v svoji parfumeriji ali bi raje ustvarili promet nekomu drugemu?

Če ste resni in prizadevni in imate delovno etiko, pripravljenost za učenje novih spretnosti in željo uspeti izven klasične zaposlitve potem je Oriflame poslovna priložnost kot nalašč za vas!

Kolikokrat ste priporočali nekaj s čim ste bili sami zadovoljni? Verjetno še niste srečali nikogar, ki bi na to vprašanje odgovoril z “ne. Na ta način ste naredili kar dober oglas različnim trgovinam, brez da bi sploh opazili in to povsem brezplačno. Če boste to storili v imenu podjetja Oriflame, boste za to dobili plačano.

Pozabite tavanje po mestu po različnih trgovinah. Predstavljajte si sebe pred računalnikom, kako se premikate po katalogu in nakupujete. Ni vam treba razmišljati, ali je trgovina odprta ali ne – Oriflame je vedno odprt  za vas, ob kateremkoli času dneva ali noči, izdelke lahko naročite, ko jih potrebujete ter tako prihranite čas in denar. Izdelkov niti ne potrebujete plačati vnaprej, ampak šele v 14 dneh po prejemu, tako ne  potrebujete kreditne kartice.

oriflame wellness

Izdelki Oriflame:oriflame men

– parfumi

– ličila

– nega obraza in telesa

– kreme

– izdelki za moške

– in še in še

Imate službo, vendar niste zadovoljni z njo?

Če že imate službo, vendar niste zadovoljni z njo iz kakršnega koli razloga: pomanjkanje denarja, pomanjkanje časa, slabo vzdušje na delovnem mestu in podobno  je to idealna priložnost za vas, da začnete spreminjati svoje življenje na bolje. Odvisno od tega, koliko boste delali, bi za eno leto (ali prej) morali podvojiti svoj dohodek.

Če nimate službe… 

…je Oriflame poslovna priložnost prav tako primerna za vas! Odvisno od tega, koliko boste delali, imate lahko v roku enega leta (ali prej) varen vir dohodka in zaposlitve, katerega rast je v celoti odvisna od vas.

Nimate znanja? Vse boste dobili od naše ekipe na zabaven način. Naša naloga je, da vam pomagamo doseči upeh. Vaše možnosti so neomejene – edina omejitev ste vi, odločitev da ste naredili dovolj.

Kje kupiti Oriflame izdelke?

oriflame-logo (1)Oriflame izdelke je mogoče kupiti na dva osnovna načina.

Lahko jih kupite od Oriflame svetovalca (oseba, ki sodeluje z Oriflame-om). Izdelke tako kupite po ceni, ki je navedena v katalogu, ki velja na dan vašega naročila.

Drug način za nakup izdelkov je nakup po cenah, ki so bistveno nižje kot v katalogu. Da bi lahko naročili izdelkov na ta način je potrebno članstvo v Oriflameom klubu. V nasprotju z mnenjem mnogih, če ste včlanjeni  v Oriflame vam ni treba “delati”, ni vam treba imeti veliko naročil in ni vam treba redno naročati izdelkov. Lahko preprosto oddate naročilo samo zase in za svojo po članskih cenah. Vse kar je potrebno je, da plačate svoj račun pravočasno – v roku 14 dni od naročila. Če niste včlanjeni v klub Oriflame in naročate od Oriflame svetovalca plačate polno ceno.

Zaslužite z kozmetiko Oriflame 

oriflame 3

Zaslužite lahko na tri načine:

 1. OSEBNI NAKUP Oriflame_katalog2
 • Lahko ste član kluba za svoje potrebe
 • naročanje preko spleta
 • prihranek 20% na cene v katalogu
 • nagrade in darila za člane kluba
 • odlog plačila 14 dni
 • dostava na dom ali na sprejemno točko
 • Edina obveznost – plačati svoje račune pravočasno!
 1. POKAŽITE KATALOG – dodaten zaslužek
 • 20%popust na cene v kataloguoriflame zaslužek 1
 • uvod v delo ter popolno podporo
 • prvi cilj – priporočilo za pokritje stroškov svojih naročil – donosno, enostavno in zabavno!
 1. MREŽNI MARKETING – dodaten prihodek oriflame mlm
 • ustvariti lastno skupino potrošnikov
 • povabite ljudi, da postanejo člani kluba potrošnikov, pa čeprav le za lastno uporabo
 • prejeli boste odstotek prihodkov od prodaje svoje skupine
 • Internet poslovanje – dobiš kodo PIN
 • možnost samozaposlitve (informacije na zahtevo)

Izkoristite priložnost

Da ste našli to mesto se ni zgodilo “po nesreči”. Izkoristite priložnost, ki je prišla do vas in se pridružite našemu kolektivu, le tako boste imeli vso potrebno podporo. Praktično brez vložka, lahko začnete posel prihodnosti.

oriflame katalogi

/Oglas/

error: Content is protected !!