Teespring – zasluži s prodajo majic

/Oglas/

teespring slovenija

Teespring uporabnikom omogoča, da ustvarijo svoje unikatne majice, puloverje in druga oblačila, ki jih nato lahko prodajo po principu crowdfundinga. Vse je izredno preprosto in zabavno, samo izberemo izdelek, ki bi ga želeli prodajati, dodamo dizajn in že imamo svoj unikatni izdelek. Motiv se lahko naloži iz računalnika ali se ustvari z uporabo različnih pisav in izrezkov, ki jih ponuja Teespring. Nato določimo ceno za svoj izdelek in izberemo prodajni cilj. Vaš izdelek gre v tisk komaj, ko je akcija “uspela”, kar pomeni, da je bil dosežem prodajni cilj.

Naslednji korak je oglaševanje. Kot najbolj uspešno se je izkazalo oglaševanje na facebooku (news feed), vendar moramo paziti, da dobro targetiramo ciljno publiko, kateri se bo oglas prikazoval, kar pomeni, da če imamo majico z motivom nogometnega kluba Barcelona ne bomo oglasa prikazovali navijačem Reala Madrid in podobno.

Še ena prednost Teespringa je, da denar strankam trga s kartice samo, če akcija uspe, sicer je pa to ni nič drugega, kot pri nas dobro poznani način portalov za skupinske nakupe.

Še ena stvar na katero moramo paziti pri izdelavi majic je ta, da ne uporabljamo preveč barv, slik, logotipov, saj nam to zvišuje ceno majice, ter posledično naš dobiček.

Primer naše majice

 

Link: www.teespring.com

 

 

/Oglas/

error: Content is protected !!