Super ponudba: Smoothie maker

/Oglas/

Prazniki se bližajo in s tem tudi obdarovanje, zato smo za vas pripravili posebno rubriko super ideje za darila, kjer boste našli veliko idej za darila po ugodnih cenah. Vsi izdelki, ki vam jih predstavljeni so na voljo po znižani ceni ter preverjenega dobavitelja.

Prvi izdelek, ki vam ga predstavljamo je smootihie maker.

 

Kaj je smoothie?

Smoothie je osvežujoč napitek iz svežega sadja ali zelenjave, jogurta ali mleka ter sadnega soka – ponavadi pomarančnega ali jabolčnega okusa.

Sestavine zmiksate v gost in gladek sok (smoothie), ki je izredno hranljiv, poživljajoč in ima alkalen učinek na telo.

Smoothiji so zaščitni znak ljudi, ki živijo zdravo, saj vsebuje veliko vlaknin, vitaminov in antioksidantov ter dajejo uporabniku veliko energije.

 

Uporaba Smoothie Maker-ja

SMOOTHIE MAKER – aparat za pripravo zdravih napitkov

Izberite Vam najljubše sestavine, jih narežite na koščke in stresite v priložen kozarec, katerega namestite na Smoothie maker  ter obrnite glavo mikserja za 180 stopinj. Sadju lahko dodaste nekaj nekaj mleka, jogurta ali vode. Pritisnite na stikalo in Smoothie maker vam bo v manj kot 10-ih skundah  zmešal napitek neposredno v kozarcu. Kozarec lahko zaprete s priloženim pokrovom.

Čiščenje Smoothie Maker-ja je preprosto, saj ga lahko perete kar v pomivalnem stroju (razen rezila in  dela v katerem je motorček), za čiščenje rezila pa ima proloženo posebno posodico, ki je temu namenjena.  V njo natočimo čisto vodo in zaženemo aparat. Moč  vode očisti rezila.

 

Ceno in vse ostale podrobnosti najdete v spletni trgovini life.si s klikom na spodnji banner:

/Oglas/

error: Content is protected !!