SponsoredTweets – Zaslužek na Twitterju

/Oglas/

Monetizirajte vaš Twitter račun

SponsoredTweets.com je spletna aplikacija, ki vam omogoča da se z vašim Twitter računom povežeto direktno z oglaševalci ter oglašujete njihove produkte in storitve na Twitterju. Seveda za primerno plačilo! Oglaševalci izberejo uporabnike, ki so primerni za neko oglaševalsko kampanijo ter nato plačajo uporabnikom sistema SponsoredTweets, da čivkajo njihove reklame. Uporabniki Twitterja so nato plačani na klik ali pa na provizijo od prodanega izdelka, ki ga promovirajo na svojem Twitter profilu.

Enostavno, preverjeno in deluje!

Kako deluje

Najprej se pridružite sistemu SponsoredTweets. Registracija je hitra in brezplačna. Spodaj pa je nekaj kratkih napotkov za začetek monetizacije vašega Twitter računa.

1. Postavite ceno!
Vse kar morate narediti je postaviti vašo začetno ceno za twittanje. To bo cena enega Twitta, ki jo bodo oglaševalci videli, ko bodo izbirali Twitter uporabnike za promocijo njihove kampanije. Sistem vam priporoči okvirno ceno vašega twitta. Svetujem vam, da ceno malce spustite, ter tako na začetku delujete bolj atraktivni za oglaševalce.

2. Izberite ponudbe
Po kratkem času se bodo v vašem SponsoredTweets računu začele nabirati ponudbe oglaševalcev. Te ponudbe lahko sprejmete ali pa jih zavrnete. Na voljo so vam vsi podatki o oglaševalcih ter posameznih ponudbah. Imate popolno kontrolo nad tem kaj oglašujete in posredujete!

3. Prejmite plačilo
ko sprejmete določeno ponudbo bo vaš SponsoredTweets račun nagrajen v roku 24ur po vašem twittu. Ko dosežete minimalni limit izplačila $50 si lahko sredstva izplačate!

(vir: zasluzeknanetu.blogspot.com)

/Oglas/

error: Content is protected !!