SFI affiliate center

/Oglas/

 

Izplačila so vsakega 10. v mesecu, razen če pride ta datum na nedeljo ali praznik, izračunajo zneske naslednji delovni dan. Je pa stran na internetu že 15 let in nikakor ni scam. In kako lahko zaslužimo s SFI affiliate?

1) Vsakič, ko se nekdo prijavi pod vami, zaslužite 45% od vsakega njegovega nakupa.

Primer: Vaš referal kupi stvar za 23$, vi dobite 10.35$ in še 1725 dodatnih točk.

2) TripleClicks Executive Pool – to je sistem, v katerega se lahko vključi vsak. Ko si član SFI-ja, vsak mesec nabiraš določene točke, ki se jim reče VersaPoints(VP), in za vsako, ki jo dobiš, dobiš tudi delež iz tega sistema, v katerem je 40% vseh mesečnih nakupov na njihovi strani. To pomeni, več točk kot imaš, več zaslužiš. Ko dosežeš določen rank, pa dobiš tudi ujemajoče točke od vseh svojih affiliatov, ki so nabrali določeno število točk.

3) Če imate svoje co-sponsored affiliates oziroma s kratico(CSA), ki jih lahko dobite v dnevnih žrebanjih, ali vam jih da vaš sponzor, ali jih zadanete na avkcijah… V glavnem, vsakič, ko vaš ko sponzorirani referal opravi nakup, dobite 15% njegovega nakupa.
Primer: CSA opravi nakup za 28$, zaslužiš 4.20$.

4) Obstajajo določeni rangi, ki jih poskušaš doseči vsak mesec. In sicer EA – executive affiliate, BTL – bronze team leader… in tako naprej. Če ta rank dosežeš, kar ni težko, dobiš vsak mesec določeno število kreditov, oziroma TCredits, ki jih lahko uporabiš na njihovi TripleClicks strani za nakupe. Eden je vreden 1.99$ in kot EA v svojem drugem mesecu dobiš 10 teh kreditov, kot Bronze Team Leader jih dobiš 12 in tako naprej.

5) Če se kot vaš referal prijavi neko podjetje, temu se reče(ECA program, oziroma E-Commerce Associate) potem dobivaš 10% od vseh njihovih prodaj, za zmeraj.
Primer: Podjetje proda izdelke v vrednosti 20000$, vaš zaslužek je 2000$.

6) SFI-PPA – pay per action. To je pa samo vmesni program, pri katerem dobite do 12$ za kvalificiran sign-up od vaših affiliatov, ampak od njih potem ne zaslužite več tistih 45%, tako da to je samo tako malo za zraven.

To sem zdaj opisala na kakšne načine vse se lahko zasluži, zdaj pa še nekaj dodatnih ugodnosti.

– E365 program: to je program, v katerega je avtomatsko vključen vsak, ki se prijavi, in sicer: Tekmuješ z ostalimi, ki so se prijavili v SFI na isti dan, povprečno se jih prijavi nekje od 2500 – 5000, manj ali več odvisno od dneva. Tekmuje se na ta način, kdo zbere več točk(VP). Če jih maš več od povprečja skupine, pomeni, da si nad green line, oziroma če nimaš, si pod njo in lahko izpadeš v 6 rundah, ki se zvrstijo v enem mesecu. Po enem mesecu lahko prideš v finale, kar pomeni, da si vsak dan v žrebanju za nagrade, ki so ali točke, ali CSA-ji, ali 50$… Če si po enem letu najboljši v svojem letniku, pa si v teh dnevnih žrebanjih še dodatno leto.

– Daily Grand: vsak dan, si lahko v žrebanju za nagrade, minimum za vstop je samo 10 VP od prejšnjega dneva. Zadaneš lahko TCredits za nakupe, CSA-je, prestižno domeno…

– Pricebenders auctions: to so avkcije, na katerih lahko zadaneš vse mogoče za vsaj 90% znižano ceno. Imajo na primer ipade, računalnike, kamere, ali pa bolj SFI zadeve, kredite, CSA-je… In zmagovalna cena za zadnji ipad na primer je bila samo 4.03$. Biddaš lahko s temi T-krediti, lahko pa tudi poskusiš vnaprej uganiti ceno, in če jo res zadaneš, dobiš za nagrado 200 kreditov, če pa nihče ne ugane in si najbližji pa 50 kreditov.

– wave 3 program: to je program, pri katerem naročiš nalepko za avto, ki stane 1.99$. To si nalepiš na avto, se slikaš zraven in pošlješ(lahko jo seveda potem tudi odlepiš), in potem dobivaš vsak mesec zastonj stvari: 5 Tcredits(letna vredost 60$), 50 MRP(member reward points), ki jih tudi lahko uporabiš za nakupe, za vsakega referala dobiš 5 Tcredits in 50 MRP, pa še vstopiš v tedensko žrebanje za 250$.

– S-Builder: to je pa zadeva za 22$, ki si jo lahko kupite, da vam ni treba toliko oglaševati in promovirati, oziroma, če ste še začetniki na področju oglaševanja, in potem dobivate affiliate prek tega. Oglašujejo na internetu, radiu… vsepovsod, in glede na to koliko se jih vpiše, jih razdelijo med vse, ki imate s-builder. Kakšen mesec jih je lahko 10, kakšen mesec lahko tudi nobenega, čisto odvisno.

Aja še to: kako pravzaprav dobiš te VP točke, imaš neko to-do listo, na kateri so napisane naloge, za katere jih dobiš. Na začetku so to, da pregledaš stran, recimo basic instructions, in klikneš gumb spodaj: I have reviewed information on this page. Voila! In dobiš točke. Ko te začetne stvari opraviš, pa imaš vsak dan 10 strani za poklikat te iste gumbe, samo da se podatki vsak dan obnavljajo, recimo koliko ljudi se vpiše, pa vaši najbolj aktivni referali oziroma bolj pravilo affiliati in tako naprej. Potem pa dobivaš točke tudi za vsak bid na avkciji, za vsakega EA2 affiliata(da doseže vsaj 1500 točk) in tako naprej…

In še za konec, zakaj je ta stran tako dobra:
*nobenih zahtev po nakupih! Vse lahko naredite popolnoma zastonj.
*zaslužek z opravljanjem preprostih nalog, kot je klik na gumb.
*6 virov zaslužka.
*ni limita, koliko lahko zaslužite.

REGISTRACIJA

/Oglas/

error: Content is protected !!