Profit Forest – 8 načinov zaslužka v enem

/Oglas/
Profit Forest ima namen postati globalno vodilno podjetje za zaslužek na internetu, katerega cilj je odstraniti vse t.i. scam strani iz interneta. Projekti bodo predstavljeni en po en, saj podjetje želi, da raste z rastjo njihovih članov.

Profit Forest zagotavlja rešitev oglaševalcem za spletno oglaševanje in promocijo vaše spletne strani. Prav tako zagotavlja priložnost za zaslužek na spletu. Člani imajo več možnosti zaslužka iz različnih nalog.

profitforest slovenija

Profit Forest za oglaševalce: Spletno oglaševanje za vaše podjetje ne glede na tip vaše spletne strani lahko pripeljete ogromno prometa na vašo spletno stran. Nudijo kakovosten in targetiran promet po nizki ceni.

Priložnost za zaslužek

Profit Forest omogoča več načinov zaslužka na spletu in omogoča, daprofit forest pretvorite svoj dragocen čas v denar.

1) plačilo na klik (paid to click – PTC)

2) Investicijska načrta Silver in Gold (za premium člane)

3) Nakup in prodaja delnic

4) 10.000 $ Challenge Program

5) igre

6) program izobraževanja

7) dražbe

8) »micro jobs«

 

Plačilo na klik: Klikanje oglasov omogoča uporabniku dnevni dohodek na podlagi njegovih bonus točk in Turbo paketov, ki ste jih kupili od $ 0,005 do $ 100 + na oglas. Vrednost oglasa je odvisna od števila točk. Vsaka bonus točka prinese oglas vreden 0,001 $.

Investicijski plani: Investicije bodo uporabili za izdelavo in dopolnitev njihovega sistema, ki jih bodo vrnili skupaj z dobičkom. ROI (return on investment) spreminja  iz dneva v dan in je odvisen od uspešnosti portfelja izdelkov. Silver Plan: Silver Plan ponuja 150% skupni donos.

Gold Plan: Gold Plan ponuja 200% skupni donos.

Nakup in prodaja delnic: Trgovanje z delnicami je varen način, da obogatite svoj kapital. Profit Forest ponuja delež podjetja svojim članom. Nominalna vrednost delnice se bo vsak dan spreminjala in člani boste lahko zaslužili s prodajo in nakupom delnic. Te delnice boste lahko prodali v nekaj sekundah. Tedenske dividende bo temeljile na uspešnosti proizvodov in prihodkov podjetja.

Igre: To je zabavna cona zaslužka za člane. Na voljo so različne igre v katere bo član stavil in lahko zaslužil denar nazaj takoj. Veliko iger bo na voljo v razdelku Profit Forest Games.

»Micro Jobs«: Profit Forest ponuja dodatno priložnost za člane, da zaslužijo z opravljanjem t.i. majhnih del (brezplačne registracije, testi iger,…)

Program za učitelje: Program za učitelje je za večino aktivnih članov na Profit Forest, ki se trudijo pripeljate nove jim pomagajo razumeti funkcije in izdelke v svojem jeziku.

Dražbe: Vsi vemo, da so dražbe najbolj donosen posel v spletni industriji, zato se je tudi Profit Forest odločil uvesti dražbe na svojem seznamu izdelkov. To bo povečalo dividende za investitorje. Program je popolnoma brezplačen in člani lahko zaslužijo veliko denarja brez naložb.

Profit Forest bo zelo kmalu objavil MLM program, kjer boste lahko kupili izdelek in zaklenili svojo pozicijo.

Za zaslužek in potrebna investicija!

/Oglas/

error: Content is protected !!