PlanB4You

/Oglas/

 

planb4you slovenija

Podjetje PlanB4You prihaja iz Belgije, Ternat. Zakupite 25 dnevni paket (blok) samo 1x, kjer vsak dan v minuti s klikanjem oglasov zaslužite 2 €. Plačilo preko paypala, banke v (manj kot mesecu dni tudi ostale online metode… )

Ko zaslužite 50€, vam 10 ostane, z 40€, kupite novi blok.
Kupite lahko neomejeno število blokov. Npr 10 blokov = 100€ čistega zaslužka na mesec za dobro minuto na dan. Nekateri služijo tudi po nekaj tisoč € s PlanB4You…

Podjetje ima dolgoročne plane namen je spodbuditi prodajo njihove spletne trgovine in v marcu je bilo predstavništvo vodstva v Sloveniji (Kristalna palača) in nekaj nas prvih v Sloveniji na predstavitvi..
Zaslužite tudi s priporočili od vsakega, ki se pod vami vpiše direktno zaslužite 4€/25dni.

Ko se registrirate vam na email pošljejo paypal email kjer zakupite blok, lahko plačate tudi preko banke (plačilni nalog). Ko ste aktivni in že služite 2€/dan.

ZADNJE NOVICE VODSTVA 10.6.2014

PREGLED NAJPOMEMBNEJŠIH NOVIC PRETEKLE KONFERENCE PLANB4YOU V Den Bosch-u

# Planb4you ima že več kot 11.000 aktivnih članov in z rastjo med 80 in 150 novih članov na dan pričakujemo, da bomo zopet podvojili članstvo enako kot v zadnjih 2 mesecih.

Naslednji teden bomo pričeli z našimi prvimi francoskimi spletnimi seminarji, kot gonilno silo za francosko govorečo Afriko, Francijo, Kanado

HOLIDAY CLICKER je nov dodatek v našem profilu, ki ga lahko aktivirate za 30 dni na leto v primeru hospitalizacije, počitnic ali drugih nepredvidenih okoliščin, ki samodejno klika za vas, strošek 1 € na dan za klik blok in 50% dnevnega dobička na extra brikih.

Planb4you HČERINSKA PODJETJA je trdna, stabilna osnova za ustvarjanje z medtem že 24 (!) lastnimi podjetji, ki bodo ustvarjala notranje predvsem pa zunanje prihodke ter večjo dodano vrednost, kjer bomo sadove pobirali več let! Tako smo se danes seznanili z FOODZE (glej spodaj), dobili vpogled v CLEONESSE (lepoto in nego), 4men & 4LADIES (parfum, izdelki za nego), Kamal (izdelki za vzdrževanje): vsa sredstva, ki jih dnevno uporabljamo iz lastne proizvodnje z oznako kakovosti ter lahko ponudimo zelo ekskluzivne cene, ker ni marže na uvoznike, trgovce na debelo ali trgovine na drobno.

TOKO JOHNY – Opravili smo trdo delo za razvitje naše franšizne mreže in kmalu lahko pričakujemo prve azijske trgovine v Belgiji, Antwerpnu, Mechelen, Herentals in Sint-Niklaas in do konca tega leta želimo odpreti več sto lokacij v več evropskih državah. Trenutno se tudi iz Rusije zanimajo za obsežno franšizno mrežo! Če so ljudje zainteresirani za to izjemno zanimivo in donosno franšizo s polno podporo našega podjetja, vas prosimo, da izpolnite obrazec na www.tokojohny.be franšize.

FOODZE – novo podjetje vključuje paleto živilskih izdelkov (seveda brez kratko pretečenih rokov), ki temeljijo na kakovosti in ekskluzivnosti, kot tudi izdelki lokalnih posebnosti. Zato ne pričakujte standardno ali nižjo kakovost , temveč samo vrhunsko kakovost s povprečnimi cenami izdelkov v trgovini. Imamo široko paleto čajev (testi dokazali odlično kakovost, s katero se obstoječe čajne vrečke ne morejo primerjati), kave, energijskih pijač, testenin (z dvojno toliko jajc kot standardne testenine), sveže olive in olivno olje iz Španije in Italije , piškotki …. vse do šampanjca. Zahvaljujoč našim številnim mednarodnim članom lahko tukaj ponudimo neomejene nove lokalne vrhunske izdelke .

NOVA SPLETNA STRAN je v zaključni fazi z povsem prenovljeno in zelo profesionalno spletno stranjo ter obsežno spletno trgovino. Tu je tudi popolnoma avtomatiziran sistem za plačila povezan z obsežnimi možnosti plačil, zaradi česar sedanji daljši aktivacijski časi postajajo preteklost. Nova bo tudi opcija takojšnjega nakupa preko webshop denarnice in s tem ne bo več pritiska na podpori. Vse to jmora seveda brezhibno delovati in konec junija pričakujemo ta celoten sistem na spletu. AKTIVNI DOHODEK bo zaradi kompleksnosti in ogromno dela začel delovati in bo viden šele po obdobju počitnic.

FUNDING WALL ( Finančni zid) Nenazadnje smo uvedli tudi novo stransko podjetje, ki bo s financiranjem s strani naših članov odgovorno za finančni razvoj in podporo vseh naših hčerinskih podjetij.. Ta družba je temelj vseh naših novih planb4you v prihodnost usmerjenih podjetij in bo v celoti uživala vsi dobičke iz naših podjetij. Naši člani lahko sodelujejo in si izmenjujejo Profit Parts neposredno v obliki delov, ki predstavljajo vrednost celotne skupine stranskih podjetij ter zagotovljajo varno in stabilno rast. Ne zamudite priložnosti, ki lahko uporabljamo od sredine junija dalje.

Pri sedanjih DNEVNIH DOBIČKIH, kot je bilo že navedeno, moramo upoštevati obdobje z nižjo povprečno dnevno donosnostjo , saj smo sredi faze rasti s številnimi velikimi naložbami v naših omenjenih stranskih podjetjih. Vendar pa so to ciljane in osredotočene naložbe, preko katerih bo vsak od nas že v roku nekaj tednov profitiral na večjih dnevnih dobičkih, tako da bomo dosegli povprečne dnevne zaslužke nad 1 € in to po zaslugi trenutno ustvarjenih osnov, kjer bomo lahko želi še lepe plodove.

POVZETEK: kar smo dosegli v 8 mesecih obstoja meji že skoraj na komaj verjetno, vendar smo še vedno v fazi gradnje z več in več gonilnimi silami v našem podjetju smo že veliko dlje, kot je bilo pričakovano, in smo pripravljeni na prihodnost. Bodite srečni, da ste del tega, saj kljub vsem uspehom, smo še vedno v nastajanju, vendar lahko rečemo: TO KAR STE VIDELI, NI ŠE NIČ !!!!

BREZPLAČNA REGISTRACIJA

/Oglas/

error: Content is protected !!