PayWeb debetna kartica

/Oglas/

Ko omenjamo spletne banke ne smemo pozabiti PayWeb spletne banke. Verjamem, da vas večina še ni slišala za to spletno banko, vendar je njena uporabnost ne samo v plačevanju in prejemanju denarja prek spleta, vendar zaradi njene prav posebne debetne kartice. Zakaj posebne? PayWeb vam ob brezplačni registraciji v njihovo spletno banko omogoča nakup MasterCard debetne kartice, ki je vezana na offshore bančni račun pri LoyalBank (LoyalBank Limited, sv. Vincent in Grenadini), eni izmed največjih offshore bank na svetu, ki ga lahko upravljate kar preko njihove spletne banke. Prednost LoyalBank je v tem, da vam ob morebitnih težavah z vašim bančnim računom ni potrebno klicati na sedež banke, saj imajo poslovalnico za Evropo kar v Budimpešti, kjer vam prijazni uslužbenci ob navedbi vaših osebnih podatkov (varovanje pred nepooblaščenimi poizvedbami) težavo rešijo v nekaj minutah. Bančni račun prejmete brezplačno ob naročilu debetne kartice, ki je istočasno tudi vezana na vaš PayWeb račun. Ker boste seveda vprašali kakšna pa je cena debetne kartice, smo za vas izbrskali tudi cenik in vse stroške banke, ki vas morajo zanimati.

paywebloyalbank

Cenik:

Odprtje PayWeb računa: BREZPLAČNO,

mednarodna debetna kartica + offshore bančni račun (LoyalBank): 40€ (50$) (opcijsko lahko tudi naročite Digipass za 5€ (10$),

blokirana vsota na bančnem računu (LoyalBank) za primer nelikvidnosti (blocked amount): 4€ (5$),

prejem nakazila na bančni račun (LoyalBank) preko SWIFT-a: 7€ (9$) (preko PayWeb-a 2$/€),

mesečni strošek vodenja računa (LoyalBank): 2€ (3$) z Digipass-om 6€ (7$),

zaprtje računa: 1€ (2$),

nakazilo med računi: 1€ (1,25$).

 

Poenostavljeno povedano vaš LoyalBank bančni račun boste brez Digipass-a lahko uporabljali normalno, razen SWIFT nakazil izven banke LoyalBank. Ko nakažete stroške za odprtje računa debetne kartice na svoj PayWeb račun jim morate na enega izmed njihovih naslovov poslati overjeno kopijo osebne izkaznice ali potnega lista, zadnje tri bančni izpiske vaše banke ter izpolnjeno dokumentacijo, ki vam jo posredujejo, nato na vaš domači naslov v roku 2 tednov dobite paket z vsemi podatki (IAC – internet access code, uporabniško ime, začasno geslo in navodila) ter vašo debetno kartico.

 

Svojo debetno kartico lahko naročite tukaj:

/Oglas/

error: Content is protected !!