Partnerski program outleta Ducat.si

/Oglas/

Brezplačno in brez obveznosti se včlani v naš slovenski partnerski progam in začni služiti že danes!

 

Za koga?

Za vse, ki poznate internet. Lahko si le uporabnik Facebook-a, aktivni član kateregakoli internetnega foruma ali pa prekaljen internetni maček s svojimi spletnimi stranmi ali blogi – naš partnerski program je primeren za vse.

 

Zakaj bi vaši izdelki zanimali moje prijatelje ali obiskovalce?

Ker ponujamo širok spekter izdelkov po outlet cenah, med katerimi je tudi veliko izdelkov priznanih blagovnih znamk. Poštnina je vedno le 3€, dostava hitra, podpora pa vedno na voljo. To, skupaj s prodajno naravnano stranjo, pomeni visoke konverzije, malo reklamacij in veliko provizij za tebe.

 

Najpomembnejše: koliko plačate in kako?

Provizija je 10% bruto vrednosti izdelka (pri posameznem izdelku nikoli več kot 8,00 €). Veljavnost piškotkov je 60 dni, minimalna vrednost izplačila je 30 €.

*Za vse, ki niste vešči teh izrazov, to pomeni, da če kdorkoli, ki je v zadnjih 60 dneh kliknil na vašo partnersko povezavo, ki ste jo objavili na forumu, Facebook-u, Twitterju, blogu, z oglasno pasico na svoji strani ali kjerkoli drugje, pri nas opravi nakup, boste vi prejeli 10% vrednosti nakupa na svoj partnerski račun. Ko se bo nabralo 30€, vam znesek lahko izplačamo ali pa ga uporabite kot dobropis v našem outletu.

 

Kaj nas loči od drugih partnerskih programov?

– velika izbira oglasnih pasic .jpg, .gif in .swf vseh standardnih velikosti

– enostavno si lahko sam ustvariš partnersko povezavo do kateregakoli izdelka ali kategorije

– sam lahko oblikuješ dinamične oglase

– katerokoli partnersko povezavo lahko z le dvema klikoma deliš preko e-pošte in socialnih omrežij

– na tvojo zahtevo ti brezplačno naredimo .jpg, .gif ali .swf banner za posamezno kategorijo ali izdelek v barvah in z lastnostmi, ki se bodo po tvojem mnenju najbolje podale tvoji strani

– na tvojo zahtevo ti brezplačno napišemo unikaten promocijski članek s tvojo partnersko povezavo, ki ga lahko objaviš na katerikoli svoji strani

– tedensko te po želji obveščamo o najbolje prodajanih izdelkih, novostih in nasvetih

– nudimo ti stalno podporo in izdatno pomoč preko elektronske pošte, skype-a in ob delavnikih tudi preko telefona: to naredi naš partnerski program zelo zanimiv tudi za čiste začetnike!

 

Obišči torej http://www.ducat.si/partnerski-program/ in se prijavi še danes brezplačno in brez obveznosti. Več o našem programu, nasvetih in primerih dobrih praks pa lahko prebereš na našem podpornem blogu http://partnerskiprogramducat.wordpress.com/.

/Oglas/

error: Content is protected !!