PaidVerts – najboljša PTC stran, tudi do 200$ na dan!

/Oglas/

ptc 1

PaidVerts, hčerinska stran spletne strani MyTrafficValue je oglaševalska platforma, ki deli dobiček s svojimi uporabniki. Projekt je zaživel, kot edinstven načrt trženja z lastnim scenarijem in lastno grafiko. Paidverts je spletna stran pri kateri smo plačani od klikanja in ogleda oglasa. Stran obratuje že kar nekaj časa in ima že več kot 300.000 registriranih uporabnikov. Je ena izmed boljših PTC (Paid To Click) spletnih strani, zato je strah pred kakršnimkoli scamom ali prevaro odveč. Koncept te strani je, da pripelje gledalce na spletno stran oglaševalcev. Vsako spletno stran si je potrebno ogledati 30 sekund in s tem zaslužimo denar. Na začetku manj, kasneje več. Koliko bomo zaslužili je odvisno od tega, v katero skupino, na podlagi prejetih točk, spadamo. Več BAP točk (bonus ad points) imamo večje oglase bomo prejemali.
Vsak, ki na tej strani oglašuje, mora plačati znesek po njegovi izbiri (min. $1.05) za oglede njegove spletne strani. Za vsak $1 zakupa, prejmeš 50 30 sekundnih ogledov na tvoji spletni strani in 3100 BAP. Dodajo se lahko tudi bannerji.
Z vsakim dnem klikanja in zakupi prejemaš višje število točk in s tem višje oglase. Da bi na tej strani zaslužili, ni potreben prav noben vložek, je pa priporočljiv vsaj začetni zakup oglasov, ker s tem hitreje napredujemo v višje skupine. Z zakupom pridobimo oglede na svoji spletni strani in 55% dobiček v obliki vsakodnevnih oglasov, ki jih poklikamo. Da bi prišel do višjega števila točk, stran ponuja tudi igranje iger za točke.

Več o matični strani MyTrafficValue: 

MyTrafficValue banner slo more (2)


PaidVertsHomepage
Vplačila in izplačila:

– Bančno nakazilo
– Western Union
– PayPal
– SolidTrustPay
– PerfectMoney
– EgoPay
– Neteller
– BitCoin  

 

Neteller banner slo

Kako začeti? 

1. Korak:  Registrirajte se, nato se logirajte.

2. Korak:  Pojdite na “view paid ads” in nato na “view activation ad” na vaši članski strani (members home page), da aktivirate račun.  Kopirajte in prilepite besedilo v treh okvirjih (slika 1) in pritisnite na ogled oglasa. Odprlo se vam bo novo okno, po 30 sekundah prepišite besedilo in pritisnite confirm (slika 2). S tem ste aktivirali račun. Vsako krat ko boste pogledali aktivacijski oglas boste dobili 25 BAP (Bonus Ad Points). Več kot boste imeli bonus točk, višje vrednosti plačljivih oglasov boste prejemali za poklikat.

paidverts

PaidVerts

3. Korak: Poklikajte vse plačljive oglase. Ko dosežete $1.05 zakupite oglasno kampanijo za 1.05 dolarja (oglasna kampanija je, da oglašujete svojo spletno stran ali refferal link. Za dolar in 5 centov zakupite 50 krat ogled na vaši strani po 30 sekund). S tem lahko povečate ogled na vašem blogu ali spletni strani. Ko boste kupili oglasno kampanijo za $1.05 dolarja, boste s tem prejeli tudi 3100 BAP Točk. Za vsako kupljeno oglasno kampanijo boste prejeli 3100 Točk. Več točk boste imeli višje vrednosti oglasov boste prejemali.

PaidVerts banner slo_1

Kako lahko zaslužim hitreje?

1. Pridobi čimveč BAP točk, s klikanjem na bonus oglase in z oglasnimi kampanijami. Več točk, ko boste imeli, večje bodo vrednosti prihajajočih oglasov. Prvo kar lahko naredite je, da poklikate vse Bonus oglase, ki jih dnevno dobivate (vsak bonus oglas je vreden 25 BAP točk).
2. Ko boste dosegli 2500 točk zakupite 0,05$ vredno nadgradnjo, s katero boste dobivali reciklirane oglase (tiste, ki jih drugi ne poklikajo). Nato vsakič, ko zaslužite 1.05$ kupite novo oglasno kampanjo, ki vam prinese 3100 BAP točk, 50 ogledov vaše strani, 25 prikazov bannerja na vrhu strani (728×90) in 100 prikazov bannerja velikosti 125×125. 
3. Ko dosežete $2.99 zakupite nadgradnjo (mini upgrade), s katero prejemate višje vrednosti, glede na oglasne kampanje.
4. Ko boste dosegli 50.000+ točk, zakupite s pridobljenimi 10 dolarji filter za prejemanje malih vrednosti oglasov – adfilter (ne nižje od $0,01, pri 200.000+ ne nižje od $0,5). 
5. Bonus točke lahko zaslužite tudi z igranjem iger.

Priporočamo vam, da po prvem tednu investirate vsaj $20, s tem pridete do 60.000 BAP točk in večje dnevne vrednosti oglasov.
Za vsak $1.05, ki ga investirate s klikanjem oglasov, lahko ta dolar nato investirate v oglasno kampanjo in ta dolar vam bo prinesel $1,55 v obliki vrnjenih oglasov za klikanje. To pomeni 55% profita.

Nasvet : Ne obupajte. Vrednosti oglasov so na začetku zelo majhne (brez investicije). Kasneje in na dolgi rok pa lahko zaslužite več, a šele ko boste imeli veliko število točk. Po nekaj mesecih vztrajanja lahko pričakujete profit tudi $50 dolarjev in več na dan. 

PaidVerts banner slo_1

 vir: http://www.zasluzeknainternetu.com/

/Oglas/

error: Content is protected !!