NOVO: Zdrave cigarete (zdrave cigare)

/Oglas/

zdravecigare slovenija

Nova odlična poslovna priložnost ter način, kako vašo nezdravo razvado nadomestiti z zdravo. Bodi med prvimi NA SVETU! Posel je k nam prišel iz Srbije.

Ne morete prenehati kaditi? Zakaj bi sploh prenehali? Odslej lahko kadite zdravo! Tukaj so zdrave cigarete, zeliščne cigarete bazirane na 5000 let stari ayiurvedski medicini in NE vsebujejo nikotina. Kaj vsebujejo si poglejte v nadaljevanju.

Ko povabite 10 prijateljev dobite en zavojček Nirdosh cigaret BREZPLAČNO!

Ko se registrirate (BREZPLAČNO) dobite na mail dobite sporočilo za potrditev registracije, ki vam že prinese 10 točk. Dobite tudi geslo, ki si ga kasneje lahko spremenite.

Ker je posel še v Prelaunchu še ni znano kakšni bodo bonusi, obljubljajo pa eno izmed najboljših poslovnih priložnosti do zdaj!

 

Sestavine izdelka “Nirdosh”:

Indijska bazilika
Aromatično zelišče, ki ima antioksidativne učinke.

Javani
Odporna rastlina, ki se goji predvsem za pridobivanje sadežev. V ayurvedi se uporablja kot antiseptik, konzervans in dodatek okusa, kot tudi za zdravljenje bolezni dihal (bronhitis, običajnega prehlada, itd.) In prebavne motnje (diareja, despepsija et al.).

Nageljnove žbice
Se uporabljajo kot anestetik (za zobobol), delujejo antiseptično (pri blagih okužbah ust in kože) in kot ekspektorans (za vneto grlo, prehlad in kašelj).

Indijski Cimet
Se uporablja za lajšanje blagih, spastično gastrointestinalnih simptomov, vključno z napenjanjem in vetrovi ter ​​zdravljenju blage driske.

Indijska smola
Ima protivnetni in pomirjevalni, kot tudi antihiperlipidični učinek. Glavna sestavina je bosvelinska kislina. Običajno se uporablja kot stimulans, diuretika astrigens, pri revmatoidnem artritisu, kot tudi dijaforetik, anksioznosti in kožnih boleznih, debelosti, vnetnih črevesnih bolezni, itd.

Golostebelni sladki koren
Tradicionalno se uporablja za ublažitev prebavnih problemov, kot so pekoč občutek, pri dispepsiji in ekspektorans-u, ki jih spremlja kašelj.

Kurkuma
Zelo pogosta začimba v indijsko pakistanski in tajski kuhinji, katere glavna sestavina je curry. Izboljšuje prebavo, pospešuje peristaltiko, izločanje žolča ter ima blag protibolečinski učinek. Uporablja se zlasti pri občutku napihnjenosti in neugodju zaradi tvorbe plinov. Uporablja se tudi kot zdravilo za razna vnetja, rane, razjede na koži, srbenje, nelagodje v trebuhu, napenjanje, konjunktivitis, itd.

Tendu listi
Vzohdno Indijsko drevo abonos je doma v Indiji in na Šrilanki. Daje dragocen, močan in trd les, znan kot črna ebenovina. Listi se uporabljajo za zavijanje cigaret, znanih kot “beedi”. Tradicionalno so različni deli te rastline uporabljajo za zdravljenje diabetesa, anemije, vraničnega vnetja, hipertenzije, gastrointestinalnih nelagodij (dispepsija, driska, zaprtje), deluje tudi kot diaretik.

Nana * (kot aroma)
Kot aroma se uporablja eterično olje poprove mete, ki poleg svojega osvežilnega okusa in arome pomaga pri odpravljanju simptomov bronhitisa, vnetju sinusov, prehladu in podobnih bolezni.
* Nana se dodaja kot aroma v cigaretah s filtrom, medtem ko je v drugih izdelkih ni.
Testi v Indiji so pokazali, da s pomočjo zdravih cigaret lahko pomagamo pri:

zdravju dihal,
astme, astmatičnemu bronhitisu, sinusitisu in z njim povezanimi bolezni,
težavami z želodcem,
težavami z dihanjem,
prenehanju s kajenjem tobaka in marihuane,
kroničnih prehladih in glavobolih,
zmanjšajnju stresa, skrbi in napetosti,
visokemu pritisku,
težavah s srcem,
krepitvi imunskega sistema,
pomlajevanje in dolgi življenjski dobi,
dobri volji in večji vitalnosti,
povečanju koncentracije,
prečiščevanju grla in izboljšanju glasu,
odpravi kadilskega kašlja,
spodbujanju apetita in prebave,
zaprtju,
izboljšanju spomina,
izboljšanju vida in zdravju oči,
boljšemu spancu in lažjemu jutranjemu prebujanju,
boljšemu dihanju na visoki nadmorski višini v alpinizmu.


Za kaj se uporablja?

Nirdosh se uporablja za prenehanje kajenja tobaka in marihuane, za boljši metabolizem, pomaga pri prebavi in ​​odstranjuje strupe iz pljuč in prsnega koša ter za lajšanje simptomov mnogih drugih bolezni.

Kako se uporablja?

Prižgite cigareto Nirdosh ko si zaželite, da bi prižgali cigareto tobaka. Lahko kadite zjutraj ali zgodaj zvečer za uravnotežen učinek. Odmerek se razlikuje glede na letni čas in čas dneva. Zmerna uporaba je vedno najvarnejši način za uporabo zeliščnih izdelkov, vendar če poskušate zmanjšati ali prenehati z kajenjem, se razume, da kadite cigarete Nirdosh bolj pogosto.

Mehanizem delovanja

Nirdosh pomirja um, odpravlja tesnobo in stres, pomirja destruktivnosti, ki jih povzroči preobremenitev. Nirdosh olajša telo in duha, tako da izboljša vaše razpoloženje, daje jasnost misli in veselja.

Shranjevanje

Nirdosh hranimo pri sobni temperaturi med 20 in 25 stopinj C. Hraniti ločeno od toplote, vlage in svetlobe. Ne shranjujte v kopalnici. Hranite izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov

Nirdosh vsebuje tobak?

NE

Nirdosh vsebuje nikotin?

NE

Nirdosh vsebuje katran?

Da, vendar v veliko manjšem obsegu kot tobačne cigarete, cca. 3,95%

Nirdosh cigarete škodujejo zdravju?

Medicinske raziskave v Indiji so pokazale, da Nirdosh cigarete, če jih uporabljamo zmerno po predpisanem dnevnem odmerku 2-3 cigarete, imajo pozitivne učinke na zdravje uporabnika.

Je Nirdosh cigaretni dim potrebno inhalirati?

NE

So “Nirdosh” cigarete registrirane kot zdravilo?

Ne, Nirdosh izdelki so registrirani kot izdelek široke potrošnje, ki temelji na rezultatih laboratorijskih testov na Inštitutu za varovanje zdravja. Če imate zdravstvene težave, se pred uporabo posvetujejo s svojim zdravnikom.

logo-zdrave-cigare

/Oglas/

error: Content is protected !!