Neverjeten odziv Bolgara, ko mu je banka želela zapleniti hišo!

/Oglas/

Bolgar, ki ni mogel odplačati posojila, za tega pa je zastavil hišo, je to skupaj s svojo družino banki predal malo drugače, kot si je ta predstavljala. Zgodba je postala na Balkanu pravi hit.

Balkanski mediji poročajo o naslednji nenavadni zgodbi, ki naj bi se zgodila v bolgarskem mestu Teteven. Bolgar, ki ni mogel odplačati posojila in je bil zaradi tega prisiljen banki predati hišo, se je odločil, da tega ne bo storil brez upora. In ta je privlekel nemalo pozornosti.

Bolgarska družina je namreč ugotovila, da je banka upravičena le do njihove hiše, ne pa tudi zemljišča, na katerem stoji. In potem ko z bankirji niso mogli doseči nobenega sporazuma, ki bi jim omogočil, da svoj dom obdržijo, so se odločili, da jim ga bodo pač res predali. Dobesedno. Družina je namreč svoj zadnji denar porabila, da je hišo zrušila, nato pa jo v kosih pripeljala pred vrata banke.

Pred tem je oče še enkrat stopil k svojemu bančnemu uslužbencu ter še enkrat povprašal, ali je mogoča kakšna druga rešitev. A ko mu je ta odgovoril, da mora hišo predati, je poklical zeta ter mu dejal, naj jo torej raztovori.

(vir: cekin.si)

/Oglas/

error: Content is protected !!