NeoBux

/Oglas/

NeoBux je zanesljiv in stabilen spletni servis, ki je začel delovati konec aprila 2008. Na tej najbolj elitni PTC/GPT strani registrirani uporabniki služijo s klikanjem na oglase (Advertisements) in z izpolnjevanjem nalog (Mini Jobs). S klikom na oglas zaslužite od 0,001 do 0,015 USD, za eno izpolnjeno nalogo pa prejmete do 0,08 USD. Povprečni dnevni zaslužek je odvisen od aktivnosti posameznega člana. Če spletni naslov www.neobux.com obiščete večkrat na dan, je možno že s klikanjem na oglase preseči 0,045 USD. Za ta namen je priporočljivo v spletni brskalnik namestiti dodatek AdAlert, ki vas sproti obvešča kdaj se pojavi nov oglas. Z izpolnjevanjem vsaj dveh nalog se dnevni zaslužek najmanj podvoji. Dodaten zaslužek vam prinesejo referali, ki jih lahko tudi najamete za obdobje enega meseca. Najem referalov lahko kadarkoli podaljšate. Za 240 dnevno podaljšanje prejmete kar 30% popust.

neobux

Največja napaka, ki jo ponavadi naredijo novi člani, je takojšnje najemanje velikega števila referalov, v želji po čim prejšnjem dobičku. Kasneje se jim zgodi, da nimajo dovolj sredstev za recikliranje in podaljševanje najema. Referalom je priporočljivo podaljšati najem za 240 dni. Občasno recikliranje manj aktivnih referalov in podaljševanje najema na čim daljše časovno obdobje je ustrezna pot do dobrega zaslužka.

Minimum za prvo izplačilo znaša 2,00 USD. Omenjeni znesek se viša za 1,00 USD ob vsakem naslednjem izplačilu, dokler ne dosežete zneska 10,00 USD. Znesek vam nakažejo bodisi na PayPal, Payzo ali Neteller. Slednji je najbolj zanimiv predvsem zaradi brezplačne MasterCard kartice Net+.

 

BREZPLAČNA REGISTRACIJA: 

NeoBux

/Oglas/

error: Content is protected !!