Konopljino olje affiliate program

/Oglas/

Če se za trenutek postavimo v vlogo prodajalca…

Res, ni ga lepšega, kot prodajati nekaj, kar je res zdravo in koristno in kar dejansko res pomaga. Naše konopljino olje je v dobrem enem letu postalo pravi prodajni hit in vedno več ljudi nas kontaktira v zvezi z nadaljno prodajo. Iz tega razloga smo se odločili, da vam zadevo malo olajšamo in vam pripravimo en poseben obrazec preko katerega nas lahko kontaktirate in se potem kaj dogovorimo.

Izpolnite vse podatke in kontaktirali vas bomo takoj v naslednjih dneh. Dobili boste pogoje, aktualen cenik, rabatno lestvico, skratka vse potrebne informacije za takojšen začetek dela. Ponujamo vam različne možnosti, tako da bi znalo biti zanimivo za res širog krog.

1. Spletni partnerski (affiliate) program – če imate spletno stran, ki cilja na primerno ciljno skupino in ima dovolj obiska, potem je lahko to za vas odličen dodaten vir zaslužka. Progresivna provizijska lestvica. Doživljenjska provizija – se pravi če oseba x opravi nakup preko vas, boste za vse njene nadaljne nakupe avtomatsko dobili provizijo, tako da je tudi dolgoročno zanimiva zadeva.

2. Partnerski (affiliate) program – tukaj gre za ti. “drop shipping”, kjer lahko vi, ali v vaši spletni trgovini, ali preko katerega koli drugega prodajnega kanala (prodaja od vrat do vrat, kataloška prodaja…in drugo), prodajate naše olje. Delate popolnoma brez zalog in nam enostavno samo posredujete potrebne podatke o naročilu, mi pa naročeno odpošljemo in naredimo vse kar je potrebno in nudimo tudi vso podporo in vam in strankam. Razlika med vašo prodajno in nabavno ceno je vaš delež, ki ga potem izplačujemo sproti po mesečnih obračunih.

3. Veleprodaja – v kolikor ste lastnik kakšne uveljavljene ali spletne ali ulične bio eko ipd. trgovine, domače lekarne ipd., potem bi za vas bil ta model najprimernejši in tudi zaslužek največji konec koncev. Olje kupujete po veleprodajnih cenah in pogojih in ga prodajate po priporočeni prodajni ceni, kar omogoča zadovoljive rezultate.

 

Link

/Oglas/

error: Content is protected !!