Kako deluje SiteTalk – v desetih točkah

/Oglas/

sitetalk logo

SiteTalk je eden izmed najhitreje rastočih mrežnih marketingov pri nas, vendar marsikdo ne ve kako deluje, zato smo za vas izbrskali poenostavljen princip delovanja tega mrežnega marketinga.

1.
Pridružiš se samo preko linka* osebe ali prijatelja, kateri ti je povedal za SiteTalk in te povabil. Kaj ima prijatelj od tega, ko slediš njegovemu vabilu ? Verjetnost da skoraj nič je velika, kar 50 %. V točki 6 bo tudi jasno zakaj.
Pomembno: Ob vpisu izberi enostavno in drugim razumljivo uporabniško ime, pomisli kako bo, če ga bo potrebno komu povedati po telefonu, kar se prav lahko zgodi.

2.
Si aktiven, izpolniš profil, naložiš slikce, napišeš kaj na zid, igraš igrice … skratka, zabavaš se.

3.
Povabiš nekaj dobrih prijateljev, znancev, sorodnikov, recimo da jih spraviš skupaj pet.
Najprej začneš seveda z najboljšimi prijatelji in bližnjimi, punca, fant, partner, otrok, če je že star 13 let, priporočljivo pa je, da je vsaj v 18. letu. Finančni del portala se odpre na 18. rojstni dan. Zato je pomembno ob vpisu podati točen datum rojstva.
Precej bolj pomembno, kot večje število prijateljev je aktivnost teh petih prijateljev.
Kontaktirajte, klepetajte, se obveščajte … kot to počnejo nekateri ure in ure na Facebook-u.

4.
Teh pet prijateljev se potem začne ukvarjati s 1. točko. S svojimi linki povabijo svoje
prijatelje, katere ti mogoče še poznaš, verjetno pa ne.

5.
Sedaj jih je že 25. Dvajset novih, kateri začnejo s točko 1, povabijo svojih pet dobrih prijateljev, kateri bodo aktivni na SiteTalku, Facebook jim bo kmalu postal druga liga.

6.
Sedaj jih je skupaj že 125. Večino jih ne poznaš. Seveda bo tudi teh 125 povabilo svojih pet prijateljev, potem jih bo že 625. Nato že preko 3000. Piramida ? Ne. Zaradi nujnega binarnega razvrščanja so nesimetrično razvrščeni, recimo 1200 na levi in 1800 na desni strani. Pri tedenskem obračunu šteje šibkejša stran. Se pravi 1200 × 1 BV** × 10% v EUR = 120 EUR tisti teden in potem vsak teden …

7.
Zadovoljen ? Fina žepnina ? Ja? O.K. !! Ampak ne bo šlo, ker ko prideš na ta nivo, se zadeva lahko začne odvijati povsem nekontrolirano. 3000 novih prijateljev bo pridobilo še 15.000 prijateljev, skupaj 18.000. Kako je že tisto, leva desna stran ? Recimo da si imel nesrečo in te bo še malo spremljala, desni so precej boljši kot levi, bolj aktivni, ti imaš pa zaslužek od šibkejše strani, katera je lenarila, recimo 8000 aktivnih v tistem tednu na levi strani. To je 800 EUR v tistem tednu v soboto zjutraj na tvojem računu. Štirje slabi tedni ? Dobro, pač ˝samo ˝ 3.200 EUR na mesec !! Ne, žal ni tako! Ker to ni finančna piramida in da ne zmanjka denarja je omejitev izplačila 500 EUR tedensko. Z nadgradnjo računa se ta limit lahko dvigne, a to presega osnove te kratke predstavitve.
Vse to, ker si se pridružil in povabil prijatelje, ki so aktivni v socialni mreži SiteTalk, in so
povabili prijatelje, kateri so spet povabili prijatelje. Zloglasna finančna piramida ? Še tretjič ne, omejitev in stop je na sedmem nivoju, dalje z zaslužkom ne gre, ker bi lahko zmanjkalo denarja, kot se to dogaja pri zloglasnih piramidah. Sedem nivojev, piramida? Kvečjemu malo višji stanovanjski blok.

8.
18.000 prijateljev ? Saj bo zmanjkalo Slovencev če resno starta en cel letnik gimnazije ?
SiteTalk in internet nista omejena z mejami, se ne ozirata na EU in kontinente. Prijateljev link se je brez njegove vednosti takoj znašel v Zagrebu, kdo ve, morda tista oseba dobro pozna indijskega podjetnika ali kuharico v kitajski restavraciji … Kje bo potem ta link ? Največje socialno omrežje na svetu je nam skoraj neznani kitajski Q Q z milijardo in več uporabnikov. Običajno vedno okoli sto milijonov ljudi on-line!
18.000 prijateljev, drugič. Mnogi profili na Facebook-u, imajo več sto prijateljev in več. In kaj se nahaja spodaj pod temi stotinami prijateljev ? Tisoči prijateljev ? Deset tisoči prijateljev ?

9.
Se sliši enostavno? Ja ? SiteTalk obljublja lahek zaslužek, nič dela, dosti denarja ? Sploh ne !
Najtežji del je odločiti se in sploh začeti, potem najti teh pet aktivnih prijateljev, kako jih dobiti in prepričati, da na drugih socialnih omrežjih vsak dan samo povečujejo vrednost tistega portala, namesto da bi storili res nekaj zase. Znajo ti narediti nekaj dela in celo stroškov. Kavice, tortice, špricarji, pivce za živce, predvsem tvoje. Lahko traja recimo dva meseca, da dobiš ta prave. Potem lahko toliko traja z njihovimi prijatelji in prijatelji prijateljev. Se pravi komaj po 8 mesecih tistih 120 EUR na teden !! Po pol leta morda komaj 50 EUR na teden. Nič s hitrim zaslužkom, a ne? Razen, če povabiš tri ali štiri osebe, ki se takoj zavejo, da je to poslovna priložnost, kot je verjetno do sedaj še ni bilo ( jaz sem bil taka oseba in sem zelo osrečil osebo, katera me je povabila). Potem je lahko uspeh stvar nekaj tednov. Ali pa imaš izredno srečo in povabiš dve zelo znani osebi, kateri bosta nadaljevali z lahkoto. Recimo na levi strani Lady Gaga, na desni Brad Pit. Pa to je zelo malo verjetno.
Ampak nič zato, medtem se zabavamo, si pišemo, nalagamo fotke, video posnetke itd.

10.
Od kod denar za vse to, kaj počne SiteTalk ? V ozadju je rastoča lastna spletna trgovina, tudi lastne blagovne znamke. Na portalu je povezava na Amazon.com, od vsakega izdelka kupljenega na Amazonu preko SiteTalk-a, podjetje dobi provizijo.
Aktivni člani dobimo del poslovne vrednosti vsakega prodanega izdelka iz naše linije, to je tisti zgoraj omenjeni BV ! Samo zaradi tega BV-ja obstaja verjetnost in možnost, da v naslednjih letih SiteTalk dohiti in celo prehiti veliki Facebook !!
Če imaš premalo prijateljev, te lahko rešujejo BV-ji od tistih iz tvoje linije, ki bodo kupovali, potovali, na veliko telefonirali izven SiteTalk kroga prijateljev, kupovali bodoče delnice podjetja, celo zlato … Mladoletni bodo povabili starše, svoje strice in tete. Zanimivi izdelki bodo cenejši kot v naših trgovinah, dostava do tvojih vrat z drugega konca sveta. Telefonijada med ožjimi ST člani bo tudi neverjetna: zastonj . Bivanja v hotelih po vsem svetu po cenah, katere boste hoteli dvakrat preveriti, če so možne. Tudi na hrvaškem in »celo« v Sloveniji !!

sitetalk-3-0-daniela

(vir: www.antares-design.com/SiteTalk_kako_deluje_10_tock.html)

/Oglas/

error: Content is protected !!