Kaj so PTC / PTR strani?

/Oglas/

KAJ SO PTC STRANI ? 

 

Paid to click (ang.) ali preprosto “PTC”  (plačilo na klik) predstavlja enostaven način, kako zaslužiti denar preko interneta medtem ko sedite pred računalnikom. Dejstvo je, da so PTC strani najlažji način, kako zaslužiti denar preko spleta brez kakršnihkoli posebnih znanj in finančnih vložkov, saj so vse PTC strani brezplačne in je dobrodošel vsak nov uporabnik. V osnovi PTC strani delujejo kot posrednik med oglaševalci in potrošniki – oglaševalec plača za prikazovanje oglasov na PTC strani in večji del zbranega denarja gre za potrošnika (registriranega uporabnika oz. Vas) potem ko je pogledal oglas. Registracija na PTC strani je preprosta, hitra in brezplačna. Uporabniki so plačani od provizije tudi če nikoli ne nadgradijo svojega računa. Izplačilo je zelo preprosto, saj iz svojega PTC računa denar enostavno prenesete na svoj spletni bančni račun (plačilni procesor). Plačilna oblika večine PTC strani sta PayPal ali Payza – oba varna in zanesljiva spletna bančna (plačilna prosesorja) sistema, brezplačna za registracijo. Nekatere PTC strani nudijo drugačne oblike izplačil (čeke) ali druge bančne sisteme, toda o tem bom spregovoril nekoliko več v nadaljevanju. Vrnimo se k osnovam PTC strani. Kot že samo ime pove (PTC ang. – plačilo na klik) je potrebno samo klikniti na oglas, počakati da se izteče čas oglasnega sporočila in že ste zaslužili. Sliši se zelo preprosto, toda za tem stoji cela vrsta tehnik in strategij za povečanje Vaših zaslužkov na PTC straneh. Če Vam je všeč ali ne, se je večina tehnik izkazala za zelo uspešne s strani uporabnikov PTC strani, ki so služili denar v tej industriji še pred mano ali Vami. Tukaj bom podrobneje obrazložil nekaj preverjenih načinov kako začeti in zaslužiti nekaj spodobnega denarja iz teh PTC strani.

 

Najpomembneje se je zavedati, da boste potrebovali potrpljenje in vztrajnost. Nič ne pride brez trdega dela in napora, samo izguba. Znova in znova se bodo pojavljali zastoji na Vaši poti in če se boste prezgodaj predali v tej igri, potem ste samo zapravljali Vaš čas. Početi katerekoli stvari v življenju brez jasnega cilja, je izguba časa. V svetu PTC strani samo potrpežljivost in pametno delo zagotavljata uspešnost. Tako delujejo PTC strani.

 

Zahteve:

Računalnik + internetna povezava

Ker gre za delo preko interneta potrebujete medij (računalnik, prenosnik ali pametni mobilni telefon) preko katerega boste dostopali do interneta, po možnosti od doma. Zakaj? Velika večina PTC strani so zelo stoga do IP naslovov (predvsem računalnikov ali internetnih povezav). Dostop iz krajev z skupnim IP naslovi (javna omrežja) Vas lahko diskvalificira, da se pridružite PTC strani ali pregledujete oglase preprosto zato, ker je lahko pred kratkim uporabljal drug uporabnik PTC strani isti IP naslov kot ga uporabljate Vi.

E-mail (elektronska pošta)

Morate ga imeti. Odprite enega, če ga še nimate. Priporočam, da odprete nov e-mail, ki bo namenjen izključno Vašim PTC stranem. Večina PTC uporabnikov priporoča Gmail zaradi zanesljivega in zmogljivega odkrivanja nezaželene pošte (spam). Sam uporabljam Gmail in vse deluje odlično.

Plačilni procesorji

Potrebovali boste plačilni procesor, na katerega boste prejemali Vaše denarne zaslužke. Nekatere strani Vaše zaslužke izplačujejo celo v čekih, kar pomeni, da na svoj naslov prejmete ček, katerega lahko unovčite v svoji banki in tako brez problema dvignete gotovino. Toda o plačilnih procesorjih tukaj ne bomo zapravljali časa, saj smo vse podrobneje obrazložili na strani Plačilni procesorji.

 

 

 KAKO ZASLUŽITI DENAR Z PTC STRANJO ?

Zaslužiti denar z PTC stranjo je zelo preprosto. Ko se registrirate (pri registraciji navedite točne podatke, podatki niso objavljeni nikjer in anonimnost je zagotovljena) v PTC stran, boste plačani od klika na oglasno pasico (add) in odprlo se bo oglasno sporočilo v novem zavihku. Pri odprtju vsakega oglasa se bo pojavil števec časa (po navadi na vrhu ali dnu strani)  in po preteku tega časa (po navadi od 3 – 30 sekund) s klikom (na sliko, številko…) potrdite da ste videli oglas. S tem se je stanje na Vašem računu povečalo. Običajno Vam na vsaki PTC strani zagotovijo 4 – 10 oglasov dnevno (odvisno od strani do strani). Redne cene za klik na oglas se gibljejo od 0,001$ do 0,01$ (zopet odvisno od PTC strani). Vendar niste plačani samo od klikov na oglase temveč tudi od vsakega klika Vašega napotenega člana (referral). Napoteni član (o.a. referral – v nadaljevanju) se nanaša na vsakogar ki se je pridružil PTC strani pod Vašo referenčno povezavo (referral link) katero dobite na vsaki PTC strani. Poenostavljeno bi to pomenilo nekako takole: Vi povabite preko e-maila (z svojo referenčno povezavo) prijatelja naj se pridruži PTC strani in ko se registrira, ste njegov sponzor. Prijatelj klika na iste oglase na isti strani kot Vi in je za to plačan ravno toliko kot Vi, le da Vi dobite določene procente od vrednosti njegovih klikov na oglase. Skratka, prijatelj ni prikrajšan za nič in Vi ste dodatno zaslužili, saj se je registriral na PTC stran pod Vašo napotitvijo (referenčno povezavo). Večje kot je število članov vpisanih preko Vaše napotitve, več denarja boste zaslužili. Vendar to je le prvi nivo članov. Obstaja drugi in tretji nivo (pri nekaterih PTC straneh sega celo do desetega nivoja članov pod Vami, nekatere strani celo nimajo omejitev nivojev, kar pomeni, da zaslužite od klikov vseh prijateljev, ki jih je Vaš prijatelj povabil na PTC stran pod svojo referenčno povezavo in vseh, ki so pod njimi in tako naprej…). Kmalu obrazložim celo zadevo. Glede na število napotenih članov, nekateri uporabniki na PTC straneh zaslužijo od 300 $ do 2500 $ mesečno (nekateri zaslužijo toliko samo na eni PTC strani) brez težav v nekaj minutah klikov dnevno. Torej neke meje zaslužka na PTC straneh ni. Vse je odvisno od tega, koliko ste dosledni pri vsakodnevnem odpiranju strani in pregledovanju oglasov. Najbolj pomembno je, kako in koliko oglašujete PTC strani ter koliko aktivnih članov imate pod svojo napotitvijo. V svetu PTC strani je splošno znano dejstvo, da ni velikih zaslužkov v kratkem času brez aktivnih članov pod Vašo napotitvijo.

NAPOTITVENI ČLANI (REFERRAL)

Na splošno obstajata dve vrsti referral-ov:

Neposredni (direct) referral

V prvi vrsti so referral-i katere ste pridobili na PTC stran pod svojo referenčno povezavo(referral link). Pravimo jim direct referral. V resničnem svetu jih je nepredstavljivo veliko. Če ste dobri v širjenju referenčne povezave in prepričevanju ljudi, potem jih boste v zelo kratkem času dobili ogromno. Na žalost za večino ljudi to ni ravno lahka naloga. Sam sem precej časa posvetil ravno temu delu in v nadaljevanju Vam bom predstavil tudi preverjene načine kako z malo ali nič denarja lahko pridobite veliko število referralov pod Vami, toda najprej nadaljujmo z osnovami.

Najeti (rented) referral  

Druga vrsta se imenuje najeti referral-i. Dobi se jih najlažje, toda potrebno je imeti nekaj denarja za zakup. Najeti referral-i so običajno naprodaj v paketih in jih je mogoče kupiti za določeno obdobje (praviloma za mesec dni). Po preteku tega obdobja jih je mogoče podaljšati za 30, 60, 90 ali celo več dni. Odvisno od pogojev PTC strani. Nekatere PTC strani referral-e celo prodajajo ali oddajajo za nedoločen čas (dokler boste registriran uporabnik). Najetje enega referrala v povprečju stane okoli 20 centov (cene so lahko višje) kar je zopet odvisno od PTC strani in pogojev. Običajno jih na PTC straneh ponujajo v paketih po več skupaj (1, 2, 3, 5 ali več). V principu so najeti referral-i vsi tisti, ki niso včlanjeni v PTC stran pod referenčno povezavo. PTC strani potem take člane prodajajo ali oddajajo v najem.

 

Čeprav je najem referral-ov najlažji način, kako dobiti referral-e ki delajo za Vas, zahteva to kar nekaj upravljanja in matematike, da bi resnično kaj zaslužili od njih. Preprosto zato, ker nekateri vložijo več denarja za najem referral-ov, kot je dobiček od najetih referral-ov po preteku njihovega roka. Da do takih situacij ne bi prihajalo, Vam bom dal nekaj koristnih nasvetov, ki jih lahko uporabite, kadar najemate referral-e ter se tako izognete zapravljanju denarja in začnete služiti od najetih referral-ov .

1. Kot osnovno pravilo vseh uporabnikov PTC strani kateri dosegajo visoke zneske, je potrebno nadgraditi svoj račun. Večja nadgradnja pomeni večje beneficije in hitrejši začetek služenja denarja. Nadgradnja ni obvezna, je pa zelo priporočljiva, saj zelo olajša in skrajša čas ustvarjanja denarnega toka.

2. Najemajte referral-e samo na zaupanja vrednih PTC straneh. Žalostno dejstvo je, da nekatere PTC strani prodajajo avtomatske klike in ne ljudi, ki jih najamete za klikanje oglasov. V takem primeru boste imelo majhno število klikov od najetih referral-ov; v najslabšem primeru jih sploh ne boste imeli nič. Pred vsakim nakupom ali najemom referral-ov se prepričajte, da PTC stran deluje skladno z pravilom pogojev (rules of terms) v smislu najetja referral-ov.

3. PTC stran Vam mora dopuščati možnost recikliranja tako najetih kot direktnih referral-ov. Recikliranje referral-ov pomeni nadomestitev (menjava) starih za nove in ohranjaje tistih referral-ov ki Vam prinašajo denar. Predstavljajte si, da najamete 50 referral-ov in od njih samo 10 ali 20 vsak dan klika na oglase, ostali pa samo občasno ali pa nikoli. Zakaj bi plačevali za tiste referral-e, ki ne klikajo in nimate od njih nikakršne koristi? Torej obdržite in podaljšajte le tiste, ki Vam prinašajo denar in reciklirajte ter nadomestite z novimi tiste od katerih nimate nikakršnih dobičkov. Če PTC stran nima možnosti recikliranja referral-ov potem ni smotrno najemati referral-e saj bi tako zelo verjetno samo zapravljali svoj denar.

4. Potem, ko ste najeli referral-e in zaslužili toliko, da ste dosegli minimalno vsoto za izplačilo (običajno okoli 1$ – odvisno od PTC strani) si nikar ne izplačajte denarja na svoj račun. Najbolje je ohraniti denar na Vašem PTC račun saj ga boste potrebovali za naprej. Kako boste najeli nove ali podaljšali stare referral-e če bo Vaš račun prazen in njihov rok najema pretekel? Vaš denarni fond ne sme biti nikoli prazen.

5. Z Vašimi referral-i upravljajte redno. Vzemite si čas za pregled najetih referral-ov. Reciklirajte tiste ki ne prinašajo dobička in jih nadomestite z novimi. Ohranite in podaljšajte dobre referral-e. Mimogrede, tudi recikliranje referral-ov nekaj stane (znesek recikliranja je odvisen od PTC strani) tako da je priporočljivo imeti nekaj denarja na računu drugače ne boste mogli reciklirati slabih referral-ov in boste obtičali z njimi do njihovega izteka. Recikliranje je lahko zelo majhen strošek v primerjavi s tem, da boste nadomestili slabe referral-e z novimi. Boljšimi seveda.  Uporabite pamet in nekaj občutka ko reciklirate referral-e. Lahko imate referral-a ki Vam bo klikal vse oglase vsak dan in kar naenkrat prenehal klikati za tri dni ali celo več. Ne reciklirajte ga samo zaradi tega. Lahko da je odšel na dopust ali zaradi osebnih razlogov ni aktiven in se vrne že čez kak dan ali dva.  Vedno imejte v mislih, da je težko dobiti referral-a, ki bo klikal na vse oglase vsak dan.

6. Vedno se prepričajte ali ste pravočasno obnovili (podaljšali) svoje najete referral-e kateri Vam prinašajo dobiček vsaj za mesec ali dva. Kot sem že dejal; težko je dobiti take, ki klikajo vsak dan zato vedno poskrbite da ostanejo z Vami čim daljši čas.

7. Prihranite nekaj denarja na Vašem računu za še večje število najetih referral-ov. Več kot jih imate, hitreje in več denarja boste zaslužili.

8. Vsakodnevno poklikajte vse Vaše oglase na PTC straneh, kjer ste registrirani. Ne pozabite. Zamudili boste potencialni zaslužek če ne pregledate oglasov že samo en dan. Večina strani PTC deluje tako, da vam zagotovljeni oglasi rastejo po ceni na oglas in po številu dnevno dodanih oglasov. V nasprotnem primeru pada ali ostaja isto število dodanih dnevnih oglasov. Če imate na PTC strani najete ali direktne referral-e je potrebno obvezno klikniti določeno število oglasov na strani (običajno vsaj 4 standardne oglase), sicer ne boste prejeli zaslužkov Vaših referral-ov iz tekočega dneva.

9. Če si lahko privoščite, nadgradite svoj račun. Cena na klik oglasa se bistveno poveča tako pri Vaših osebnih klikih kot pri klikih referral-ov. Najemate lahko večje število referral-ov, imate večje število direktnih referral-ov, cena recikliranja referral-ov se zmanjša, čas ogleda oglasa se skrajša, ceneje lahko najemate referral-e, skrajša se čas izplačila denarja, več zagotovljenih dnevnih oglasov, manjši minimalni znesek izplačila, popusti pri nadgradnji računa za daljše obdobje… Skratka ogromno ugodnosti pri nadgradnji računa. Vsaka PTC stran ima svoje beneficije ki opravičujejo nadgradnjo računa saj le-ta stane zanemarljivo malo (od 5 $ naprej – odvisno od PTC strani in časovnega obdobja nadgradnje), tako da se v vsakem primeru izplača nadgraditi svoj račun.

10. Ne pozabite narediti izračun. Vedno poskrbite, da dosežete znesek, ki ste ga porabili za najem ali nakup referral-ov ali nadgradnjo računa in ustvarite dobiček. Imejte vedno v mislih, da morate rasti v smislu dohodkov in ne le zgolj preživeti znotraj katerekoli PTC strani.

Kljub velikemu številu PTC strani, ki si prizadevajo, da bi Vi zaslužili denar preko interneta z gledanjem oglasov pa je resnična skrivnost ustvarjanja velikih zaslužkov samo v tem koliko aktivnih članov (referral-ov) imate pod seboj.  Več ko jih imate, več in hitreje boste zaslužili. Preprosto zato, ker ste plačani na določen odstotek od njihove registracije in od vsakega klika na oglas. Dodatne odstotke dobite tudi kadar nadgradijo svoj račun. In kar je še več, plačani ste tudi od registracije in klikov njihovih članov (referral-ov od Vaših referral-ov), ki Vam pripomorejo k temu, da zaslužite še več in hitreje.

Naredimo nekaj matematičnih izračunov za jasnejšo predstavo:

Registrirani ste na 30 PTC straneh.

Recimo, da imate 4 direktne referral-e na vsaki od 30-ih PTC strani. Vsak od njih pogleda istih 5 oglasov kakor Vi. Če vzamemo, da je polna cena teh 5-ih oglasov 0,05 $ in povprečni delež 50% na klik vsakega Vašega referral-a od polne cene oglasa na vsaki od 30-ih strani, bi to pomenilo:

0,10 $ od 4-ih direktnih referral-ov  (4 x 0,025 $ = 0,10 $) na eni PTC strani.

30 (PTC strani) x 0,10 $ = 3 $ na dan na vseh PTC straneh.

3 $ x 30 (mesec dni) = 90 $

90 $ + Vaši kliki na oglase (0,10$ x 30 = 3 $ x 30 (mesec dni)) = 90 $

90 $ + 90 $ = 180 $

Torej vse skupaj znese 180 $ v enem mesecu.

To pa ni slabo, kajne?

Vzemimo, da imate 10 direktnih referralov na vsaki od 30-ih PTC strani:

Enačba zgleda takole:

(0,025 $ x 10) x 30 = 7,50 $ na dan.

7,50 $ x 30 (dni) = 225 $ na mesec.

Tako boste zaslužili 225 $ + 45 $ (0,05 $ x 30 = 1,50 $ x 30 (dni) = 45 $) na mesec skupaj z Vašimi kliki na oglase.

Ne smemo pozabiti, da je to šele 1. nivo referral-ov in da je bil prikazan izračun z 10 refferali. Vzemite si minutko. Sami si naredite izračun z  100 refferali na 30-ih PTC straneh. Na kratko: dodajte dve ničli zadnjemu izračunu. Dober denar, se Vam ne zdi? Vrnimo se nazaj. Kot sem že dejal obstaja tudi 2., 3., 4. nivo referralov in tako naprej. Odvisno od PTC strani. Kar je še več, nekatere PTC strani plačujejo tudi višje odstotke na klike Vaših referral-ov; celo do 100% ali več. Upoštevati je treba tudi dejstvo, da lahko zaslužite tudi več kot samo 0,05$ na nekaterih PTC straneh. V izračunu je upoštevan nadgrajen uporabniški račun.

Torej; kako pridobiti referral-e me boste vprašali. Potrebno bo nekaj več truda, kot samo vprašati Vaše spletne prijatelje, če se pridružijo pod Vašo referenčno povezavo, ki jo dobite na PTC strani. Obstajajo tudi drugi načini, so ljudje ki iščejo načine kako zaslužiti dodaten denar preko interneta in so se pripravljeni pridružiti pod Vašo referenčno povezavo. Poskusite lahko objaviti Vašo referenčno povezavo v forumih ali pa jo uporabite kot Vaš podpis v forumih. Lahko poskusite z odgovori na vprašanja v zvezi z PTC stranmi na Yahoo Answers in nato ponudite Vašo referenčno povezavo na koncu. Prav tako lahko nastavite spletno stran v celoti namenjeno iskanju zaslužka Vaših PTC strani. Nekateri uporabniki so ustvarili predstavitveni video in ga objavili na Youtube z svojo referenčno povezavo v opisu.

Druga možnost je, če niste dobri v oglaševanju in širjenju svojih referenčnih povezav ter pridobivanju referral-ov je ta, da jih preprosto kupite. Nekatere PTC strani referral-e ki niso registrirani pod nikomer (unreferred) ponujajo naprodaj.

ZAČNIMO (KORAK ZA KORAKOM)

1.  Poiščite  zanesljive PTC strani in se registrirajte brezplačno. V kolikor od Vas zahtevajo kakršnokoli plačilo ali pristojbino za pridružitev, gre definitivno za prevaro. Ob vsaki registraciji na PTC stran si zabeležite podatke. Tako ne boste pozabili katerim PTC stranem ste se že pridružili. Sam kot neprecenljiv pripomoček uporabljam Word, kjer sem napravil razpredelnico vseh PTC strani poimensko, dodal URL povezave, uporabniška imena in gesla, e-mail pod katerim sem registriran in e-mail svojega Paypal ali Payza plačilnega procesorja. Zelo priporočljivo je, če na vseh PTC straneh uporabljate enaka uporabniška imena in gesla ter isti e-mail za registracijo. Tako imam vse podatke na enem mestu in preprosto odprem ta Word-ov dokument kjer imam oštevilčene vse PTC strani in enostavno z desnim klikom na povezavo odprem URL naslov in se vpišem v PTC stran v nekaj sekundah. Prihrani mi precej časa in zmede, saj se vsak odprt URL naslov obarva iz modre v vijolično barvo po odprtju povezave in tako vem katere strani sem že obiskal in katerih še ne. Vedno preverite, da ste vpisani v PTC stran, ker Vam drugače klikov ne bodo priznali in tudi po tem ko se boste prijavili na iste oglase ne boste mogli več klikniti saj je stran zaznala da je nekdo iz tega IP računalnika ta oglas že pogledal.

Neprecenljiv pripomoček (razpredelnica PTC strani v programu Word):

STRAN PODATKI O STRANI OPOMBE
1.Neobux https://www.neobux.com

Uporabniško ime: xxxxxxxxxxx

Geslo:  xxxxxxxxxx

E-mail: xxxxxxxxxxxxxxxx

Nadgrajen račun

datum nadgradnje: xx.xx.xxxx

velja do: xx.xx.xxxx

2.ClixSense https://www.clixsense.com

Uporabniško ime: xxxxxxxxxxx

Geslo:  xxxxxxxxxx

E-mail: xxxxxxxxxxxxxxxx

Nadgrajen račun

datum nadgradnje: xx.xx.xxxx

velja do: xx.xx.xxxx

3.BuxMatrix ….. …..

1. registrirajte se na vsaj 30-ih PTC straneh. Kasneje obrazložim, zakaj.

Sam sem sestavil  SEZNAM PTC STRANI na katerem so samo tiste PTC strani katerih član sem že dalj časa in s strani katerih sem že prejel svoja plačila. Nekatere izmed teh PTC strani so na internetu že več let in imajo krepko preko 100.000 in nekatere tudi več milijonov uporabnikov. Moj seznam PTC strani se je zelo skrčil in ostale so zares (v vseh pogledih) samo najboljše PTC strani, tako da sem Vam prihranil čas z iskanjem in preverjanjem že na začetku.  Zelo hitro boste razumeli način delovanja vsake PTC strani posebej. Za vse ostale PTC strani na katere se boste registrirali ne dajem nikakršnih zagotovil.

2. Prijavite se v PTC stran in začnite služiti denar s kliki na oglase.

Večina PTC strani je kompatibilna z Internet Explorer ali Mozilla Firefox brskalniki.

3. Organizirajte se tako, da klikanje oglasov preide v Vašo dnevno navado (1 – 2 uri dnevno).

Po želji se Vam lahko pridruži tudi partner/ka in skupaj zaslužita še več ob skupnem preživljanju prostega časa na spletu.

ZAČNIMO SLUŽITI DENAR

Kot sem že omenil, boste morali začeti z vsaj 30 PTC stranmi. Iz preprostega razloga; ker boste na dnevni ravni zaslužili precej več od vseh oglasov skupaj kot pa z vztrajanjem le na nekaj PTC straneh. Velika večina veteranov (uporabnikov) PTC strani uporablja najmanj 30 PTC strani, da se dogaja nekaj zanimivega in da lahko zaslužijo zares lep denar. Osebno bi Vam priporočil, da si vzamete čas in se registrirate na vse PTC strani iz mojega seznama ter si zabeležite vse podatke tako kot jaz v  Microsoft Office Word programu v razpredelnici, kot sem Vam že pokazal. Najbolje je če imate dokument na namizju računalnika in ste vedno samo klik stran od vseh Vaših PTC strani. Ko boste registrirani na vseh straneh si vzemite toliko časa za vsako posebej, da pogledate kaj Vam stran ponuja v smislu možnosti zaslužka (nekatere PTC strani ponujajo možnost zaslužka tudi z izpolnjevanjem anket, pregledovanjem Youtube videov, všečkanjem Facebook strani…), koliko ste plačani od Vaših klikov, koliko od klikov Vaših referral-ov, koliko stane najem ali nakup referral-ov, kolikšna je cena nadgradnje in podobno. Najbolj jasno sliko boste dobili, če si pogledate nadgradnjo računa. Tam so vse informacije o teh stvareh na enem mestu. In ko ste že na PTC strani, jasno ne pozabite pogledati (poklikati) Vaših oglasov. Ko boste končali preidite na drugo PTC stran in ponovite ves postopek. Pregledovanje (klikanje) oglasov Vam bo prišlo v kri zelo hitro, ko boste spoznali osnove vsake Vaše PTC strani. Spomnim se, kako vešč sem bil že po 10-ih dneh vsakodnevnega pregledovanja oglasov. Vsak večer pred spanjem. Vedno sem imel odprte vsaj 2 ali 3 PTC strani naenkrat. Za 30 PTC strani sem porabil okoli uro in pol. V prvih nekaj dneh dokler se pobližje spoznate s svojimi PTC stranmi, priporočam da odpirate strani eno za drugo in ko boste dobili občutek, boste imeli lahko odprtih tudi več strani naenkrat.

Skratka, če želite prihraniti čas, lahko naenkrat odprete več PTC strani. Koliko Vam internetna povezava dopušča in s koliko PTC stranmi ste sposobni rokovati, pa precenite sami. Nekaterim stranem se števec časa upočasni če ste med tem na drugem zavihku (na drugi strani). Katere so te strani boste videli sami. V tem primeru prihranite čas tako da ste na zavihku kjer se čas upočasni in imate medtem odprte zavihke kjer čas teče nemoteno. To bi bilo na splošno vse kar se tiče zaslužka preko PTC strani. Za potrebna dodatna pojasnila lahko pustite komentar in vedno Vam bom pripravljen odgovoriti in pomagati.

 

Kakšni so pogoji? 

Edini pogoj je, da si odprete račun pri spletni banki oz. plačilnem procesorju, ki ga program podpira oz. najboljše kar pri vseh (brezplačno), saj jih boste potrebovali. Za vas smo pripravili izbor najbolj popularnih plačilnih procesorjev

 (Avtor: Aleš Bergant) 

 

Spodaj je nekaj primerov takih poštenih PTC strani, ki svoje uporabnike plačujejo že leta. Več o vsaki si lahko s klikom na banner preberete na našem blogu.

 

ClixSense

 

_______________________________________________________________________________________________________

 

Ojooo.com

_______________________________________________________________________________________________________

NeoBux

 

 OSTALE POŠTENE PTC / PTR STRANI SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ!

 

Primer poštene PTR strani, ki izplačuje že od 2005 pa je DonkeyMails. Več o DonkeyMails si lahko s klikom na spodnji banner preberete na našem blogu.

DonkeyMails.com

 

 

 

OSTALE POŠTENE PTC / PTR STRANI SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ!

 

/Oglas/

error: Content is protected !!