Kaj je WeeConomy (ex.FlexKom) in kako deluje?

/Oglas/

FlexKom

weeconomy slovenija

Tukaj je WeeConomy (ex. FlexKom)! Skupek najnovejše tehnologije, (manjših) lokalnih tgovin (pekarn, restavracij, kavarn, bencinskih črpalk,…), spletne trgovine in kartice ugodnosti.

weeconomy1

Kako deluje WeeConomy?

Predstavljajte si, da vaša pekarna “Kruhek” izda 1000 FlexKom kartic ugodnosti, nato vseh svojih 1000 kupcev  (imetnikov FlexKom kartice ugodnosti) preko mobilne in spletne aplikacije obvesti, da danes nudi 20% popusta na vse izdelke v obliki denarja na FlexKom kartico. Miha se odzove na vabilo, ter kupi kruh in pecivo za sebe in še za sosedo, ki ne more sama v trgovino za 20€. Miha je istočasno pridobil 4€ na svojo FlexKom kartico, ki jih lahko porabi pri kateremkoli FlexKom partnerju (kavarna, drogerija, supermarket, okrepčevalnica,…), se pravi lahko povabi prijateljico na kavo ali gresta na manjši prigrizek. 

Še ena prednost sistema FlexKom je, da lahko vsi franšizni partnerji (trgovine) istočasno prodajajo svoje izdelke v FlexShopu – spletnem nakupovalnem centru! Brez postavitve drage spletne trgovine ali spletne strani, ter si tako še dodatno povečajo prodajo!

Sistem FlexKom je namenjen predvsem reševanju problema (manjših) lokalnih trgovin, ki jim že leta upada promet zaradi velikih nakupovalnih centrov.

FlexKom Slovenija

In kaj imata od tega prodajalec in koordinator?

Tako trgovec, kot koordinator, ki je pridobil franšiznega partnerja (trgovino) dobita svoj delček provizije! Torej je to WIN-WIN-WIN kombinacija!

FlexKom prikaz principa delovanja

Način poslovanja lahko še najlažje primerjamo z zdaj že zelo razširjenim Lyonessom, vendar kaj, ko ponuja samo 1% bonusa, FlexKom je drugačen, saj ponuja ogromno vrst zaslužka in kar je najpomembnejše popust določa PRODAJALEC in ne FlexKom.

FlexKomSlovenija

flexkom kartica

Vizija podjetja FlexKom je združiti klasične (manjše) trgovine v mestnih središčih, na obrobjih mest, ki se borijo iz meseca v mesec, spletne trgovine in franšizing v eno veliko svetovno nakupovalno mrežo, ter tako pomagati manjšim trgovcem spet povečati promet, kupcem pomagati prihraniti pri vsakem nakupi ter koordinatorjem omogočiti lep mesečni prihodek. FlexKom je torej win-win-win kombinacija!

flexkom plan provizij

Tukaj je še mobilna aplikacija (ki naj bi v prihodnosti nadomestila kartice) ter veliko zanimivih stvari, ki jih ponuja FlexKom. V Sloveniji imate torej neomejene možnosti zaslužka kot koordinator, zato začnite graditi svoj FlexKom posel že danes!

Vaša naloga trenutno je samo s pomočjo bannerjev v svojem backoffice-u in promo gradiva deliti svoj referral link in si zgraditi čim močnejšo ekipo, ki vam bo, ko bo Slovenija ena izmed FlexKom držav (čez cca. 4-6 mesecev) prišla še kako prav, saj je del pasivnega prihodka povezan prav od vaše skupine!

FlexKom Slovenija

Posebnost FlexKom-a je tudi 4-stopenjski hibridni sistem, ki omogoča velike zaslužke na vseh nivojih!

/Oglas/

error: Content is protected !!