JazVem – s spletnimi anketami do lepih nagrad

/Oglas/

jazvem ankete

Spletni panel JazVem je skupina ljudi, ki želijo sodelovati v spletnih raziskavah v katerih imajo možnost izraziti mnenje o novih in že obstoječih izdelkih na trgu, o različnih oglasih, mobilnih paketih ali pakiranju…

Spet drugič nam boste lahko zaupali, kaj počnete na internetu ali kako uporabljate različne tehnologije.

Spletni panel JazVem svoje člane nagrajuje z JazVem točkami!

Vrednost ene JazVem točke je 1 cent, 100 JazVem točk pa torej znaša 1€.

Vaše prve točke si prislužite že s prijavo v panel. Ob prijavi vas nagradimo s 100 JazVem točkami.

Dodatnih 50 točk lahko pridobite za vsakega prijateljaki se v panel vpiše preko vašega rekrutacijskega linka, ki smo vam ga ob prijavi poslali v elektronski pošti, kasneje pa ga boste dobili pri vsakem povabilu k raziskavi. Maksimalno število točk, ki jih lahko v enem mesecu pridobite z možnostjo „povabi prijatelja“ je 1.500 (maksimalno 30 novih prijavljenih prijateljev na mesec).

JazVem točke dobite z vsako popolno rešeno nagradno anketo. Število JazVem točk, ki jih bo prejel član za sodelovanje v nagradni raziskavi bo določeno za vsako raziskavo posebej in bo objavljeno v vabilu k raziskavi.

Več anket kot rešite, več točk pridobite.O stanju vaših točk vas bomo redno obveščali pri vsakem vabilu k raziskavi.

Kako lahko porabim svoje točke?

Za vas smo pripravili dve možnosti koriščenja pridobljenih točk, in sicer jih lahko spremenite v uporabne nagrade, ki jih izberete v spletnem katalogu in/ ali sodelujete v nagradnem žrebanju.

1. SPLETNI KATALOG

Točke za različne nagrade lahko v našem spletnem katalogu porabite naveč načinov:

1. jih zamenjate za kodo, ki ob nakupu kateregakoli izdelka v trgovini Mimovrste zmanjša kupnino za vrednost točk, ki jih imate v € protivrednosti.

2. jih zamenjate za vrednostne bone trgovin po vsej Sloveniji(npr.Mercator, Interspar …).

3. jih podarite v dobrodelne namene (trenutno ponujamo možnost doniranja točk Rdečim noskom).

Spletni katalog v katerem lahko zapravite svoje točke, bo aktiven trikrat na leto in takrat boste lahko dali zahtevek za izplačilo ali donacijo. Minimalno število JazVem točk, ki jih potrebujete za menjavo je 1000 (oziroma 10 €). Izplačila so zaokrožena na 1000 točk, torej lahko v nagrade zamenjate 1000, 2000, 3000…JazVem točk. Katalog bo v določenih mesecih aktiven v prvi polovici meseca, med tem ko vam bomo nagrade izplačali do konca meseca.

Spletni katalog bo aktiven:

1. v mesecu marcu (katalog bo aktiven od 1. do 15. 3., izplačilo nagrad do 31. 3.),

2. v mesecu juniju (katalog bo aktiven od 1. do 15. 6., izplačilo nagrad do 30. 6.),

3. v mesecu septembru (katalog bo aktiven od 1. do 15. 9 ., izplačilo nagrad do 30. 9.).

 

2. NAGRADNO ŽREBANJE

Enkrat letno bomo pripravili veliko nagradnožrebanje z bogatimi nagradami, ki jih bodo pripravili v spletni trgovini Mimovrste. Možnost sodelovanjaimate vsi, ki zberete dovolj točk za »nakup« srečke. Kupite lahko več srečk in večkot jih boste imeli,večje bodo vaše možnosti, da zadanete katero izmed bogatih nagrad.

jazvem banner (2)

Vir:JazVem

/Oglas/

error: Content is protected !!