IQ Option binarne opcije do 91% zaslužka v primeru pravilne napovedi

/Oglas/

Ko govorimo o binarnih opcijah je izbira posrednika zelo pomembna, saj smo z napačno izbiro lahko ob kar nekaj IQOption nagradadenarja. IQ Option je vodilni posrednik za binarne opcije (licenca), ki je v lasti IQ Option Europe Ltd iz Cipra.  Z njihovo izredno pregledno in enostavno lastno trgovalno platformo IQ Option lahko v nekaj minutah zaslužite donose kar do 91% v primeru pravilne napovedi, kar je največji donos med vsemi posredniki! Odlikuje ga nizek začetni vložek, ki je samo 10€ ter nizka minimalna vrednost binarne opcije 1€. Poleg visokih donosov ponujajo trgovcem tudi privlačne nagrade v razponu od 250€ do 500€ v tekmovanjih, ki jih organizira IQ Option. Omogočajo pa tudi brezplačen DEMO račun z virtualnimi 1000€, tako da lahko najprej dodobra spoznate princip trgovanja. 

IQOption nagradaLastna trgovalna platforma IQ Option, ki je lani prejela nagrado za inovativnost se bistveno razlikuje od večine generičnih platform, ki jih uporabljajo mnogi izmed vodilnih binarnih posrednikov. Za začetek izberete sredstvo za trgovanje s pomočjo sistema kartic, ki je nameščen na vrhu strani. Več sredstev je mogoče videti na spustnem seznamu na desni strani.

Na desni strani trgovalne platforme boste našli gumbe za vrsto opcij (Call / Put), ki jih želite kupiti. Tu se lahko določi tudi znesek, ki ga želite investirati. Izbirate med vnaprej določenimi zneski, kot so 50€, 100€, 200€, 500€ ali 1000€. Kljub temu pa lahko še vedno sami odločite znesek, ki ga želite investirati samo z vpisom zneska v polje znesek (min. 1€).

Na levi strani trgovalne platforme boste našli vse ostale funkcije, kot so bančne transakcije, zgodovina trgovanja, pomoč strankam ter celo »akdademijo«.

15134_970x250

Zakaj IQ Option? 
  • minimalni polog samo 10€
  • minimalni znesek trgovanja samo 1€
  • izredno pregledna in enostavna platforma reguliran posrednik
  • večkrat nagrajena platforma
  • dvig denarja v samo 1 dnevu
  • več kot 14.000.000 uporabnikov
  • trgovanje BREZ PROVIZIJE (no spread)
Mobilno trgovanje Screenshot_41

Da bi bilo trgovanje med potovanjem lažje, je IQ Option ponudil mobilne aplikacije za android, iPhone in iPad, ki so na voljo brezplačno. V aplikacijo se vpišete z emailom in geslom in tako trguje kar na pametnem telefonu.

Vrste trgovanja

Trenutno imate možnost za trgovanje samo s klasičnimi binarnimi opcijami. Vendar se lahko odločijo, če želijo normalno ali hitrejše trgovanje z funkcijo Turbo.

 

Iq Option mobile 6

15134_970x250

Vrste računov

Trenutno imajo stranke na voljo dve vrsti trgovalnih računov, normalnega in VIP.

 

Kaj so binarne opcije? 

Binarne opcije so napovedi, kako se bo določena delnica, index ali dobrina vedla v določenem časovnem obdobju. Ni tveganja, ki obstaja pri nakupu takega sredstva, le napoved ali bo cena rastla ali padala. Tako se imenujejo, ker imajo dva mogoča izida: ali je napoved pravilna ali pa ni.

Polog in dvig

Minimalni polog je 10€, kar je najnižji minimalni polog v tej industriji. Polog in dvig sta možna preko naslednjih plačilnih metod:

Neteller banner slo

skrill banner slo

12219_1280x720

 

Naziv podjetja IQ Option Europe Ltd
Reguliran s strani CySec (Lic. No. 247/14
Sedež podjetja Vasileos Pavlou, 60, Agios Dometios, 2360, Nicosia, Ciper
Kontaktne metode e-mail, telefon, klepet
Sredstev za trgovanje 500+ 
Programska Oprema Lastna
Mobilno trgovanje DA
Demo račun DA 
Pomoč uporabnikom v angleščini
Minimalni depozit 10 USD / EUR / GBP 
Donos Največ 91% v primeru pravilne napovedi 
Min. znesek za trgovanje 1 USD / EUR / GBP 

15260_970x250

General Risk Warning:

The financial products offered by the company carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose.

/Oglas/

error: Content is protected !!