HubPages

/Oglas/

Hubpages je odličen prostor za uporabnike spleta, ki želijo objavljati svoje avtorske prispevke, jih deliti z drugumi ter s tem nekaj zaslužiti. Sistem je zelo podoben blogu z nekaj večjimi razlikami, ki sem jih opisal v nadaljevanju prispevka. Ta članek sem napisal z namenom, da vam posredujem informacije. Na začetku sem bil zelo skeptičen glede HubPages, saj je na spletu ogromno tovrstnih storitev, ki zagotavljajo zaslužek z objavljanjem vsebin. In po nekaj dnevih preizkušanja sem odkril, da HubPages ni ena izmed takih prevar in je odlično ter kakovostno orodje za zaslužek na spletu! Zato to delim z vami (ker rad delim le preizkušene stvari, ki se izkažejo kot uporabne in zanesljive). Več pa v nadaljevanju prispevka.

Opomba: V angleškem izvorniku se sistem imenuje HubPages, prispevkom se reče Hubs, uporabniki pa se imenujejo Hubbers. Dobesedni prevod besede Hub je Vozlišče. V tem članku besedo Hub prevajam z besedo Huba, prispevke prevajam z besedo Hube, uporabnike pa z besedo Huberji.

Kaj je HubPages?
Hubpages je enostavno orodje za objavljanje v spletu, živahna skupnost avtorjev in prostor, kjer lahko zaslužite s svojo vsebino. Huberji (Hubpages avtorji) zaslužiti denar z objavo njihovih središč (z bogato vsebino spletnih strani) o temah, ki jih poznajo in ljubezen, in zaslužili priznanje med kolegi Hubbers skozi celotno Skupnost HubScore sistem razvrščanja. Ekosistema Hubpages omogoča iskanje prijazno infrastrukturo, ki vozi prometa na pesta iz iskalnikov, kot so Google in Yahoo, in omogoča, da zaslužite Hubbers prihodki iz industrijskega standarda vozila oglaševanja, kot so Google AdSense, Kontera in eBay in Amazon Priključki program. Vse to je na voljo brezplačno na Hubbers v odprta skupnost na spletu.

Nekaj glavnih prednosti sistema HubPages

 1. Odlično spletna skupost za ustvarjanje prispevkov (hub oziroma vozlišč)
 2. Napreden urejevalnik besedila in ostala uporabna orodja (slike, video, html itd.)
 3. Veliko število bralcev in uporabnikov – zagotovljen obisk vaših vsebin!
 4. S svojimi prispevki lahko zaslužite (Adsense, Kontera, Amazon itd.)

HubPages je odlično obiskana spletna skupnost
Ker Hubpages vsak mesec obišče več kot 20 milijonov ljudi je to zagotov zelo dobro bran in odlično obiskan portal. In tako bodo tudi vaši prispevki na HubPages naleteli na veliko obiskov in odzivov.

Da pa bo promocija in posredovanje vaših vsebin še lažja so vam na HubPages pripravili nekaj orodij.

 • Imate dostop do socialnih omrežij in drugih orodij za promocijo vsebine, kot so Twitter, Digg, StubmleUpon itd.
 • Vaš oboževalci in zvesti bralci bodo prejeli obvestilo vsakič, ko objavite nov prispevek.
 • HubPages je zaradi bogate vsebinske zasnove in dobre optimizacije odlično prebrana iz strani glavnih spletnih iskalnikov, kot so Google, Yahoo ipd.

Zaslužite s HubPages

Platforma Hubpages vam omogoča, da hitro objaviti zanimiva in uporabna pesta, ki potencialno tisoče bralcem informacije in druge vsebine, ki bodo zaklad. Happy bralci bodo uživali vaš pesta, vam dragocene povratne informacije, in celo pridružijo vaš fan klub!

Poleg tega, Royalty Hubpages Program vam omogoča enostaven način izkoristiti top interneta prihodkov ad in orodij za generiranje provizije.

 • Nastavite lahko affiliate račune z Google Adsense, tekstovnimi oglasi Kontera, eBay, in Amazon. Ta enostaven postopek je hiter in brezplačen.
 • Google in Kontera samodejno prikažeta oglase, ki so relevantni za vašo temo.
 • Lahko odločite, kateri proizvodi se pojavijo na seznamu v vašem eBay in Amazon dodatku prispevka.
 • Hubpages zasluži svoje prihodke od teh oglasov in jih deli s svojimi uporabniki. Avtor vsebine prejme 60% prikazov oglasov, medtem ko Hubpages prejme preostalih 40%. Ves prihodek od oglaševanja pa je povsem vaš! Torej, če je vaš prispevek obiskan 10krat, je vaših 6 prikazov, HubPages pa pripadajo 4 prikazi. Zaslužek pa je povsem vaš!

Imejte v mislih, da je ključ do zaslužka pisanje kakovostne vsebine, ki bodo pritegnile nove bralce vsak dan.

/Oglas/

error: Content is protected !!