FARMASI – kataloška prodaja in zaslužek

/Oglas/

Ste si kdaj želeli biti v kakšem poslu med prvimi v Sloveniji? Sedaj imate priložnost. Tukaj je FARMASI, turška firma za kataloško prodajo kozmetike, izdelkov za osebno nego, avto kozmetike, pripomočkov za čiščenje ter bio čistil z več kot 65 letnimi izkušnjami v 123 državah, 5 kontinentih ter preko 365 MILIJONI uporabnikov se je leta 2015 predstavila tudi v Sloveniji in ker je bila zelo dobro sprejeta se je vodstvo FARMASI Slovenija septembra 2017 odločilo slovenskemu trgu ponuditi več, kot le nekaj izdelkov in spletno prodajo, zato so se združili s koncernom FARMASI Adriatic ter ponudili pestro ponudbo izdelkov po še ugodnejših cenah ter možnost gradnje lastnega posla na področju celotne Slovenije ter zaslužka.

Uradna otvoritev je bila 23. septembra 2017 na sedežu FARMASI Slovenija, Motnica 7, Trzin, kjer je imel med drugimi govor tudi CEO in lastnik FARMASI-ja g. Emre Tuna (vnuk dr. Tune). FARMASI Adriatic velja za uspešen poslovni model na ozemlju sedmih držav (8. država je Slovenija) in ta model začenjajo sedaj uporabljati tudi pri nas. FARMASI Adriatic je lider, ki že vrsto let podira rekorde prodaje, njihov cilj je postati vodilni igralec v direktni prodaji kozmetike.

Podjetje je izjemno ekološko, saj so njihove tovarne opremljene z najnovejšo tehnologijo in sledijo najvišjim EKO standardom. Vsi izdelki FARMASI so narejeni BREZ škodljivih in alergenih sestavin ter popolnoma brez sestavin živalskega izvora, so dermatološko testirani in NISO testirani na živalih. Izdelki so proizvedeni po farmacevtskih standardih v tovarnah, ki nimajo niti enega dimnika, izpušna energija pa je usmerjena v ogrevanje in proizvodnjo lastne električne energije.

Trenutno njihov asortiman obsega okoli 2000 različnih izdelkov s področja ličil, nege obraza in telesa, lasne kozmetike, otroške nege, vlažilnih robčkov, dišav, avto kozmetike, pripomočkov za čiščenje, modnih dodatkov ter lastne linije EKO čistil. V svoji ponudbi imajo tudi izdelke naravnih linij Dr. C. Tuna, ki so narejeni brez parabena, trikloksana, težkih kovin, so dermatološko testirani , so brez fosfatov,
formaldehida ter ftalata, organske linije SkinTrends za nego kože obraza, ki je narejena v skladu z Ecocert standardi organske kozmetike, viztalizing šamponi in mask za nego las, ki temeljijo na naravnih substancah brez triklosana in parabenov, linijo Botanic za nego telesa in las, ki je inspirirana z naravo ter linijo BIO čistil Mr.Wipes BioHome, ki uporablja sestavine odobrene s strani Ecocert agencije.

Za ogled aktualnega kataloga kliknite TUKAJ! 
 

Za BREZPLAČNO včlanitev izpolnite obrazec: 

Kdo je dr. Cevdet Tuna, ustanovitelj FARMASI-ja in ustvarjalec naravne linije izdelkov? 

Dr. Cevdet Tuna je rojen v Edirneu (Turčija). Študiral je na Medicinski fakulteti Goethe v Nemčiji, kjer je imel turško državno štipendijo. Na začetku 50-ih let prejšnjega stoletja je vzpostavil eno prvih tovarn zdravil v Instabulu, kj je proizvedla prvi sirup proti kašlju, tablete proti bolečinam, masažne gele,… ki so služili kot predhodniki danajšnjim sodobnim zdravilom. Danes vsebuje blagovna znamka Dr. C. Tuna več kot 100 licenčnih izdelkov.

 

Kakšni so pogoji za članstvo in kako se včlanim?

Članstvo je BREZPLAČNO, edini pogoj za članstvo je izpolnjen in podpisan registracijski obrazec, ki ga dobite pri nas ter naročilo izdelkov v vrednosti najmanj 25 € po aktualnih kataloških cenah (minus popust), redno pošiljanje naročil ni obvezno. Članstvo je veljavno 12 mesecev od zadnjega naročila. Vsako naslednje naročilo podaljšuje članstvo za eno leto.

 

Kakšne so prednosti članstva?

BREZPLAČNA vpisnina in članarina

– stalni popust na kataloške cene v višini od 15% do 33% (glej lestvico popustov),

BREZPLAČNI tečaji lepote,

BREZPLAČNA izobraževanja,

BREZPLAČNA potovanja in nagrade

motivacijski programi,

– možnost zaslužka.

 

Za ogled aktualnega kataloga kliknite TUKAJ! 
 
 
 

 Kako naročim izdelke? 

Ko prejmemo podpisan registracijski obrazec vam FARMASI dodeli člansko številko in geslo za prijavo na spletni strani www.farmasi.si, kjer tudi oddajate naročila. Prvo naročilo je potrebno oddati preko naročilnice ob registraciji.

 

Tabela popustov

Najmanjše naročilo znaša 25 € po aktualnih kataloških cenah.  Kot član dobite na kataloške cene popust glede na vrednost naročila:

25,00–69,99€ – 15%

70,00–99,99€ – 20%

100,00–149,99€ – 25%

150,00–199,99€  – 30%

200€ + – 33%

 

Poštnina

Naročilo do 100,00 € – 1,50 €

Naročilo nad 100,00 € – 2,50 €

Vsako naslednje naročilo v mesecu (kampanji) – 0,50 €

Strošek dostave velja za prvo naročilo v kampanji (katalogu). Za vsako naslednje naročilo v tem mesecu je strošek dostave fiksen in je 0,5 €. Za naročila, ki vsebujejo izključno kataloge, je cena dostave 2,5 €.

Načini zaslužka

Na voljo sta dva načina zaslužka. In sicer:

DIREKTNA PRODAJA (član)

Pokažite katalog kolegici ali sodelavki, poberite naročila in zaslužite. Katalog je vaše glavno prodajno orodje, zato so tudi cene katalogov zelo ugodne, saj pride paket 50 katalogov samo 7,5€ (samo 0,15€ / katalog). Ceneje ne gre!

 

GRADNJA TIMA PRODAJALCEV (lider)

Imate prijateljico, ki želi dodatno zaslužiti ali le ugodneje kupovati kozmetiko brez obveznosti in članarine? Izpolniti morata le registracijski obrazec, ter ga podpisanega vrniti na upravo FARMASI Slovenija, Motnica 7, Trzin in oba bosta uživala ugodnosti članstva. Če se odločite za gradnjo mreže, za vas velja marketing plan, ki je zelo privlačen in preprost v primerjavi z konkurenco, saj za doseg prve liderske pozicije (junior lider) zraven vas potrebnih samo še 5 aktivnih članov (aktiven član je tisti, ki je v tekočem letu opravil najmanj en nakup v vrednosti vsaj 25€ po kataloških cenah). V vaš promet za kvalifikacijo za napredovanje se šteje promet celotne skupine ne glede na nivo (neto promet z upoštevanim popustom brez ddv), provizijo dobite za 3 nivoje. Tudi zaslužki so v primerjavi s konkurenco zelo privlačni, saj je cilj FARMASI-ja vaš uspeh, saj je vaš uspeh tudi njihov. V FARMASI-ju se zavedajo, da brez zadovoljnega liderja ni uspešnega podjetja, zadovoljni lider je seveda tisti, ki služi in ima dober produkt.

Zakaj izbrati FARMASI?

– ker mi je mar za EKOLOGIJO,

– ker imam rad živali (niti en FARMASI izdelek ni testiran na živalih),

– 95% izdelkov je narejenih iz naravnih sestavin, 

– izdelki narejeni po farmacevtskih standardih,

– izdelki brez parabenov, silikonov, konzervansov, težkih kovin, fosfata, formaldehida, sulfata in filtratov, triklosana in drugih škodljivih snovi

– vsi izdelki so biološko razgradljivi,

– visoka kakovost izdelkov, kar potrjuje veliko certifikatov,

– več kot 2000 izdelkov za lepoto, nego telesa, zdravje, čiščenje, avto in dom, ki jih potrebujete na enem mestu po super cenah.

Za ogled aktualnega kataloga kliknite TUKAJ! 
 
 
 

/Oglas/

error: Content is protected !!