‘Social Trading’ je pravi hit v borznem svetu, saj omogoča dobičkonosno investiranje in trgovanje tudi tistim, ki se na finance ne spoznajo kaj dosti.

Zakaj eToro? Ker ste lahko uspešni pri trgovanju z vrednostnimi papirji samo s sledenjem drugih!

eToro je razvil revolucionaren sistem kopiranja drugih trgovcev, torej lahko njihov uspeh postane tudi vaš – vse to s samo enim klikom! Zagotovite si 50$ še danes!

Net+

 

Blog_banner2

Kaj sploh je eToro?

eToro

Zakaj eToro?

  • BREZPLAČEN trgovalni račun
  • enostaven uporabniški vmesnik
  • možnost kopiranja drugih traderjev
  • 50$ bonusa BREZ POLOGA
  • največja svetovna trgovalna platforma

etoro slovenija

eToro je največja trgovalna skupnost na svetu. Cilj podjetja je odpreti trg in omogočiti ljudem, da pametno vlagajo in sprejemajo odločitve trgovanja prek modrosti množice. Vsekakor je lažje začeti trgovanje in investiranje, če imate vpogled, kaj počnejo izkušeni trgovci oz. traderji ter izkoristite znanja teh trgovcev s kopiranjem njihovih dejanj.

Ali to zveni kot nekaj, kar si želite poskusiti? 

Berite naprej in se naučite, kako uporabljati socialno investicijsko omrežje eToro za vašo korist.

etoro 1

 

Največja prednost eTora je, da se lahko pridružite popolnoma brezplačno in vam ni treba biti izkušen trgovec za uporabo platforme eToro. Če ne veste kako trgovati ali investirati, se lahko to začnete učiti od najboljših traderjev na svetu ali enostavno kopirate njihova dejanja, vse to s samo enim klikom! eToro vam tudi ponuja brezplačno izobraževalno gradivo, ki vam pomaga vlagati ter bolje razumeti vašo naložbo. Še ena prednost eTor-a je aplikacija za pametne telefone, ki Vam omogoča trgovanje kar na poti.

etoro mobilna aplikacija

 

etoro slovenija

 

 Zdaj je čas, da preidemo k podrobnostim. Kako lahko začetnik sprejema modre odločitve trgovanja in vlaganja v različne finančne trge brez kakršnih koli izkušenj pri analizi trga in trgovanja? Enostavno, vso zamudno delo lahko prepustite eToro-vem omrežju openbook, ki vam pomaga poiskati najboljše traderje za kopiranje.

eToro openbook

etoro-magyarul-290x180

 eToro odpira svet priložnosti za vse ambiciozne trgovce, kot ste vi, ki jih povezuje s številnimi svetovnimi vlagatelji. Vse kar morate storiti je to, da pogledate, kateri so najuspešnejši eToro traderiji ter kopirate njihove naložbe. Lepota omrežja eToro je, da lahko vidite, kaj vsak trgovec počne v realnem času. Izbirate lahko med trgovci, ki jih želite kopirati, in jim pustite, da trgujejo za vas. Vse to v samo nekaj klikih! Čeprav vam ni treba trgovati sami, morate pregledati učinkovitost traderjev, ki jih kopirate, ter poskrbite, da delajo dobro ali se odločite, da jih zamenjate z enim izmed izmed več kot 5 milijonov uporabnikov omrežja eToro. 

etoro delnice

na eToru lahko kupite delnice vseh večjih multinacionalk

Spodaj je primer enega izmed uspešnejših traderjev na eToru. To je Roby26 iz Indije. Kliknite tukaj, da si ogledate njegov celoten profil: https://openbook.etoro.com/roby26/#/stats/

Na grafu, ki prikazuje delovanje traderja Roby26 v zadnjih 12 mesecih lahko vidite, da je ta trgovec naredil cca. 285% profita v preteklem letu in njegov letni grafikon ima stabilno linijo navzgor. Drug element je pogled na število koliko ljudi ga kopira. Roby26 je dobil skupno cca. 4.608  ljudji, ki so ga kopirajo s pravim denarjem. Z raziskovanjem globlje v profilih traderjev, boste lahko izvedeli več o njihovi  uspešnosti, kar vam lahko pomaga pri končni odločitvi ali ga boste kopirali ali ne. Naj še poudarimo, da pretekla statistika uspešnosti ne jamči, da bo trgovec še naprej delal dobro, vendar pa je dober pokazatelj njegove uspešnosti.

 eToro statistika

Pripravljeni za začetek? Naj ga razdelimo v tri preproste korake. Tukaj je tisto, kar potrebujete:

Prvi korak:

Ustvarite si brezplačen eToro račun.

Nato odprite račun pri eni od partnerskih spletnih bank Neteller ali Skrill

Neteller banner slo

skrill banner slo

Ta korak je verjetno najenostavnejši in traja le nekaj minut. Če želite odpreti račun, kliknite tukaj in izberite metodo registracije, ki je najprimernejša za vas – prijavite se lahko z Facebook-om, ali samo vpišete e-poštni naslov.

 Drugi korak:

Odločite se za način vplačila ali urjenje na virtualnem denarju.

Ko ste si ustvarili račun in se prijavili je čas, da se odločite, v katero smer želite iti. Ali ste pripravljeni za depozit in začnete kopirati druge trgovce z vašimi dejanskimi sredstvi ali bi raje začeli z uporabo navideznega denarja, da najprej malo vidite kako in kaj. Minimalni polog za začetek je 50 $. Več boste vložili, z več kapitala, boste morali delati, in to vam bo omogočilo, da razdelite vašo naložbo na već traderjev. Kopiranje več trderjev je pametna stvar, saj pomaga graditi bolj razpršen portfelj. Vedno lahko začnete z majhno vsoto in potem ponovno vlagate svoj zaslužek. To je popolnoma odvisno od vas.

 Tretji korak:

Izberite traderje, ki jih boste kopirali.

etoro-10

Ta korak vam bo vzel malo več časa. Tukaj je, kaj storiti:

Prepričajte se, da ste prijavljeni, in nato kliknite na zavihek “Peoples” na vrhu strani.
Nastavite časovno obdobje, v zgornjem desnem kotu na “1 year” (ali katero koli  drugo časovno obdobje), da bi dobili čim bolj popolno predstavo o tem, kdo so najuspešnejši traderji.
Priporočljivo je, da nastavite stopnjo tveganja “Low” , tako poskrbite, da boste kopirali trgovce z manj tveganja, ampak to je odvisno od vas.
Izberite nekaj trgovcev, ki so pokazali dobre rezultate v tem časovnem obdobju. Lahko storite tako, da gledamo na majhnem grafu na skrajni desni in izbiro najboljših trgovcev z pozitivnim trendom.
Preverite vsakega od teh traderjev še z drugimi statističnimi podatki s klikom na njihova imena in brskanje v njihovih profilih. Preverite, kakšne vrste poslov imajo in kako aktivni so v eToro skupnosti.
Ko ste našli nekaj trgovcev, kliknite na modri gumb »copy trader«  v njihovem profilu in izberite kakšen odstotek svojega kapitala želite uporabiti za kopiranje. Lahko začnete z okoli 10% za vsakega traderja, vendar je to odvisno od tega, za koliko traderjev se odločite in koliko kapitala imate na vašem računu. 

 

openbook-etoro

To je vse, kar morate vedeti za začetek. Še več, eToro ponuja izredno priložnost za vašo prvo socialno naložbo pri njih. Če se prijavite zdaj, boste dobili 20 $ naložbeno darilno kartico, BREZ POLOGA.

etoro-copytrader

 

Še vedno dvomite? Preberite, kaj resnični uporabniki menijo o eToru:

 To je odlična platforma in jaz ne bi mogla trgovati brez nje. Nisem izkušen trgovec, vendar se z  OpenBook-om osredotočim na iskanje dobrih traderjev in kopiram njihove uspehe, ter jim dovolim, da se osredotočajo na trg namesto mene.

eToro uporabnik Selectcase iz Združenega kraljestva

 

Rad bi izkoristil to priložnost in se zahvalil osebju eTora za veliko priložnost v življenju. Dejstvo, da lahko igramo mali vlagatelji v prvih ligah prek platforme je neverjetno.

eToro uporabnik Stevus iz Kanade

  

OpenBook, napredna funkcija eTora mi omogočajo, da hitro najdem traderje, ki se ujemajo z mojo strategijo trgovanja in jih primerjam s traderji, ki jih že imam v svojem ​​portfelj-u. Lepo je videti nove funkcije in izboljšave, ki se razvijajo vsak dan.

eToro uporabnik Atelieruk iz Združenega kraljestva

(Mnenja so vzeta s strani: http://www.etoro.com/why-etoro/testimonials.htm)

Zdaj ste na vrsti VI! Preizkusite eToro in videli boste, kako socialno investicijsko omrežje dela za vas! 

 

responsible-trading-etoro-538x218 

Pogosta vprašanja:

V: Ali je moj denar na varnem z eToro?
O:  eToro je v celoti urejena finančna institucija in vaša sredstva so popolnoma varna.

V: Zakaj eToro omogoča kopiranje drugih traderjev?

O: Cilj eTora je odprtje finančnih trgov za vsakogar. Zagotavljanje najboljših storitev in odličnih izdelkov pomaga podjetju rasti in povečevati svojo popularnost.

V: Kako družba zasluži s tem?

O: eToro-v dobiček je razlika med nakupno in prodajno ceno. Povečanje učinkovitosti trgovanja v skupnosti omogoča, da trgovci izvajajo več trgovalnih pozicij in hkrati ustvariti več dobička za družbo. To je zmagovalna kombinacija za trgovce in družbo.

eToro processors