DubLi – prihrani in zasluži ob vsakem nakupu!

/Oglas/

dubli_header1

Kaj je DubLi?

DubLi je mednarodno globalno podjetje, ki se ukvarja z prihranki med nakupovanjem prek spleta.

Ta koncept je sicer v Sloveniji že dokaj dobro poznan. V Sloveniji je najbolj znan ponudnik »cashback« popustov podjetje Lyoness. V bistvu gre za t.i. »cashback« koncept, kar pomeni, da med nakupi pri njihovih partnerjih dobite določen % zneska nazaj na DubLi račun. Ta denar lahko dvignete na predplačniško MasterCard kartico, PayPal ali bančni račun. Lahko pa ga tudi porabite za nakupe v drugih partnerskih trgovinah.

dubli2

DubLi je drugačen

DubLi omogoča, da boste za vsak spletni nakup dobili vračilo denarja celo do 14%. Ogromno potrošnikov vedno pogosteje kupuje na spletu, zato veliko podjetij poskuša zbrati čimveč ponudnikov pod eno »streho«.

Na primer, predstavljajte si, da želite naročiti originalne Nike čevlje. Greste na Nike.com in izberete čevlje, ki jih želite kupiti. Tik preden boste plačali kliknite na DubLi orodno vrstico, ki vam pravi “Kliknite za aktiviranje cashback popusta za to postavko”. In tako boste dobili do 14% vračila denarja na čevlje Nike, ki ste jih pravkar kupili na spletni strani Nike.com.

dubli mastercard

DubLi … brezplačna včlanitev

DubLi ponuja ljudem, da prihranijo denar, tudi če niste nadgrajeni član. Na primer DubLi ponuja tri različna članstva in vsako članstvo pouja različne cashback nagrade:

  • Brezplačno članstvo – 1-3% Cashback
  • Premium (4,95 € / mesec) – 4-8% cashback
  • VIP (49,5 € / leto) – 7-14% cashback

dubli1

DubLi vam omogoča tudi odličen zaslužek!

Ponudba velja samo za VIP člane (49,5 € letne članarine)

Ali ste zadovoljni z DubLi – jem in ste se odločili, da bi priporoči DubLi podjetjem, prijateljem,…? Na primer, 10 od vaših prijateljev se pridruži kot brezplačni član,  ena prijateljica je opravila veliko spletnih nakupov in se odločila za VIP članstvo, za kar boste prejeli 20€ na vaš račun. In se to lahko ponovi tolikokrat, kot želite. DubLi vas bo nagradil z 20€ za vaš trud in za vložitev truda za pridobitev vsake nove VIP stranke Predstavljajte si, da imate 100 ljudi, ki se odločijo za VIP članstvo … to je 100 × 20 … tako da je to 2000€ na leto, vsako leto, ko obnovijo svoje članstvo. Plačani neposredno v svojo BubLi denarnico ali na svojo DubLi MasterCard kartico.

dubli comp plan

Veliko večja priložnost za zaslužek v ozadju

V ozadju te celotne zgodbe DubLi omrežja je popolnoma ločena podružnica družbe. DubLi je za potrošnike in kupce in DubLi Network, ki nam omogoča nakup franšize za pridobivanje novih poslovnih partnerjev. Pri pridobivanju novih poslovnih partnerjev v DubLi dobimo velik odstotek provizije, ki jo DubLi ustvari s tem partnerjem, bonuse in še veliko različnih stvari.

/Oglas/

error: Content is protected !!