Dodatni zaslužek preko interneta s funky.si

/Oglas/

Internet je velik biznis. Da to ni res, so lahko že zdavnaj pozabili tudi vsi tisti, ki so bili v najbolj pesimistični. Koliko pa imate vi od tega velikega biznisa? Seveda ima zagotovo kdo kaj od tega. V sami osnovi so se odprle mnoge možnosti iskanja in primerjanja vsega tistega, kar si želite privoščiti. Spletne trgovine so dostopnejše, kot klasične trgovine. Pomislite, da bi morali če bi želeli pogledati ponudbo trgovine, se se peljati 50, ali celo 100 km. In da na koncu ugotovite, da izdelka ki ga želite nimajo. Veliko enostavneje je, da pogledate v spletno trgovino in če izdelek imajo, ga naročite, potem pa kar sam pride k vam na dom.

Kaj pa, če želimo zaslužiti s spletno trgovino? Kdo bi rekel, enostavno! Postaviš spletno trgovino in stvar je rešena. Pa ni vse tako zelo preprosto. Potrebno je upoštevati celo vrsto zakonskih določil, po vrhu vsega pa za tekoče poslovanje potrebujete tudi kar nekaj kapitala, tako za zalogo, kot za samo sprotno  poslovanje podjetja. Kaj pa če tega nimate? V nadaljevanju vam predstavim eno izmed možnosti, kako lahko tudi brez ogromno vloženega časa, živcev, predvsem pa kapitala lahko zaslužite s spletno trgovino.

Tako je. Kljub temu, da nimate ustreznih sredstev, se lahko najde pot. V svetu je že zelo poznan tako imenovani sistem Affiliate. Preko njega se vsak dan obrne enormna količina denarja. V Sloveniji pa žal še ne toliko uveljavljen Partnerski program. Vendar tudi v Sloveniji se že kažejo pozitivni znaki uvajanja Affiliate programov. Pa saj veste, kako je s tistim, ki je med prvimi pri koritu. Berite naprej in se postavite k temu koritu tudi vi.

Bistvo affiliate sistema je v tem, da vi, kot lastnik prodajnega kanala, kot je na primer facebook skupina, blog, spletna stran na kateri je oglasni prostor in podobno, povežete z lastnikom spletne trgovine. Namesto da mu oddate oglasni prostor v klasični najem, ali da objavite na njem google adSense, ki ima dokaj nizko ceno na klik, pa lahko naredite naslednje. Objavite povezavo s svojo unikatno kodo na affiliate program, kateremu ste se pridružili. Tako ste deležni deleža vsake prodaje kupcu, ki je v spletno trgovino prišel preko vaše povezave.

Eden izmed odličnih slovenskih affiliate programov, ki vam ponuja dodatni zaslužek preko interneta je zagotovo funky.si affiliate program. Funky.si je spletna trgovina, ki ponuja izdelke, ki so aktualni preko celega leta. Zanimivi tako za mlade, kot malo manj mlade. Zaželijo si jih moški, pa tudi ženske, da o otrocih sploh ne izgubljam besed. Trgovina ima v ponudbi preko 200 izdelkov. Izberete lahko celo smešna darila, ki so ob enem tudi praktična. Tako govorimo o raznih urah, budilkah, dekoraciji prostorov, slušalke in podobno. Kdor ima otroka sam, ali pa ga ima kdo v družini, ve kako zelo pomembno je dati otroku naravi prijazno igračo. Pri funkyju se tega zavedamo, zato so naše igrače, ki so namenjene najmlajšim, izdelane iz lesa. Dobavlja pa nam jih priznano nemško podjetje in imajo tudi vse potrebne certifikate kakovosti. Kaj pa, ko otrok malo zraste? Vsaj ko fant malo zraste? Seveda. Tu je nekaj nepogrešljivih igrač na daljinsko vodenje. Avtomobili, helikopterji, čolni… Pa mislite, da je to vse? Ah kje pa. Ampak več si pa poglejte sami na funky.si

Verjetno se sprašujete, kakšen bi bil vaš mesečni zaslužek. Odvisno. Saj poznate rek – brez muje se še čevelj ne obuje. Ne morem vam obljubiti bogastva in da boste lahko čez en teden pustili vašo redno službo. Obljubim pa vam, da v kolikor boste vložili nekaj truda, boste deležni lepega dodatnega zaslužka vsak mesec. Še vedno nisem povedal, koliko je to kajne? Govoriva o neverjetnih 20% od vsakega neto zneska prodanega izdelka. Tako je. 20%, kar funky.si uvršča med bolje plačane affilate programe v Sloveniji. In tukaj ne gre le za artikle, katerih prodajna cena je 10€. Gre tudi za dražje izdelke. Vendar tako kot povsod, tudi tukaj obstaja izjema. Pri dražjih izdelkih žal procent provizije ne more biti tako visok, saj je tudi delež, kar ostane podjetju veliko manjši, kot pri cenejših izdelkih. Mogoče se bo slišalo malo 15% za izdelke, katerih prodajna cena je višja od 75€. Toda je res malo? Je več kot 15€ res malo za le en prodani izdelek? Saj sem vedel. Odlično je, kajne.

Nekateri partnerski programi nimajo dobro urejene sledljivosti. Ne veste točno, kaj se dogaja z naročilom in kdaj prejmete provizijo. Ker smo se zavedali, da je to za medsebojno zaupanje zelo pomembno, ima Funky.si affiliate sistem, ki je popolnoma avtomatiziran. Tako veste, kaj se dogaja z vašim naročilom od tiste sekunde, ko je bilo naročilo oddano naprej. In še več. Vidite celo status naročila. Ko je naročilo prevzeto in plačano, pa se vam znesek provizije avtomatsko prišteje na vaš račun. Tako da se tudi goljufati ne da. Vse, kar prodate boste takoj videli.

Pridružite se affiliate programu spletne trgovine funky.si. Tako boste oglaševali kredibilno in ugledno spletno trgovino. Na slovenskem spletu obstaja že od leta 2010, ponaša se z značko zanesljiv trgovec, imamo podpovprečno število vračil… Lepo in prijetno je sodelovati z zanesljivim partnerjem, zato kliknite tukaj in se nam pridružite.

/Oglas/

error: Content is protected !!