Beepxtra, kartica zvestobe in posel…BREZPLAČNO!

/Oglas/

Sigurno ste že slišali za kartice ugodnosti, kot so Lyoness ali FlexKom, ki smo jih tudi predstavili na naši spletni strani, samo kaj, ko je pri obeh za gradnjo posla potrebna visoka članarina, kar je tudi največji razlog, zakaj se veliko ljudi ne odloči za posel. Zdaj si pa zamislite, da bi obstajal način zaslužka ter kartica ugodnosti in to povsem BREZPLAČNO. Super kajne? 🙂

beepxtra slovenija

Tukaj je Beepxtra, kartica ugodnosti ter možnost zaslužka v enem in to BREZ članarine oz. vstopnih stroškov.

Beepxtra je povsem nov, a že dodobra poznan sistem po celem svetu, le da zaslužka ne omogoča le tistim, ki lahko plačajo visoke vstopne stroške ali kupijo licenco, franšizo ali začetni paket za nekaj sto ali celo tisoč €, gradnjo svojega globalnega posla lahko začnete TAKOJ, saj za to potrebujete le računalnik in dostop do interneta.

Sistem je povsem preprost. Delimo ga na dva dela in sicer na kupce in trgovine.

beepxtra kartica ugodnostiKot kupec je vaša glavna naloga nas kontaktirati za brezplačno povabilo, da dobite brezplačno kartico zvestobe, nato še samo počakate, da se sistemu Beepxtra pridruži kakšna izmed trgovin, v kateri najraje nakupujete (mreža trgovin se širi iz minute v minuto) in že lahko zbirate denar z vsakodnecnimi nakupi na vaši Beepxtra kartici, ki ga lahko porabite v katerikoli trgovini v Beepxtra sistemu. Lahko se pa tudi odločite za dodaten zaslužek in priporočite Beepxtra kartico zvestobe vašim prijateljem ali znancem in zaslužite vsakič, ko opravijo nakup v kateri izmed trgovin znotraj sistema Beepxtra. Tukaj imate dve možnosti. Prva so brezplačna povabila (prijavite se v vašo spletno pisarno in pošljete prijateljem ali znancem vabilo preko emaila, ta pa bo dobil št. kartice, ki jo lahko zamenja za fizično v kateri izmed partnerskih trgovin ali jo vpiše v mobilno aplikacijo in z njo kar takoj začne zbirat denar. Druga (enostavnejša) možnost pa je, da si preko spletne strani naročite plastične Beepxtra kartice, ki jih lahko podarite prijateljem ali znancem, ti pa samo vpišejo kodo s kartice na spletni strani www.beepxtra.com in že lahko začnejo zbirat denar v partnerskih trgovinah. Tudi kartice so veliko cenejše, kot v podobnih sistemih, saj boste za 250 kartic z dostavo vred odšteli le 75$, za 500 kartic 125$, na voljo so tudi paketi z 1000, 5000, 10000 in 25000 kartic po še ugodnejših cenah. To je tudi edina stvar, ki se plača (če se seveda odločite za to možnost), vse ostalo je BREZPLAČNO! Kartice, tablične računalnike (za trgovine) in programsko opremo (za trgovine) lahko naročite v njihovi spletni trgovini http://www.beepmarket.com.

 

Drugi način zaslužka so trgovine.

beepxtra tablicni racunalnikNaj razložim na primeru. Mojca gre v svojo najljubšo pekarno po kruh in vpraša lastnika pekarne, če sprejema slučajno Beepxtra kartico, ker ji ta odvrne, da ne in se mu niti ne sanja kaj bi to bilo mu Mojca na kratko razloži, da bi s sistemom Beepxtra lahko zaslužil tudi z nakupi pri konkurenci, saj bi dobil provizijo za vsak nakup opravljen s kartico, ki bi jo dal svojim strankam, se pravi on bi si zagotovil redno stranko, ker nudi popust v obliki bonusa (minimalno 2,5%), hkrati pa bi zaslužil še, ko bi šla Mojca s prijateljicami na kavo ali po kozmetiko v drogerijo. Ker se peku zdi sistem zanimiv se odloči, da se bo vpisal na Beepxtra seznam ponudnikov, zato ga Mojca prosi za njegov email in mu ob prihodu domov preko spletne pisarne pošlje vabilo. In tako sta zadovoljna tako Mojca, ker bo zaslužila provizijo od vsakega opravljenega nakupa z vsako kartico, ki jo bo dal pek svojim strankam, pek pa si bo pridobil nove stranke ter zaslužil tudi z nakupi pri konkurenci.

Tudi za trgovine je strošek zelo nizek v primerjavi z drugimi podobnimi karticami zvestobe, saj je ob uporabi spletnega vmesnika cena integracije samo 175$, v primeru integracije na vaš obstoječ POS sistem ali spletno trgovino je cena 250$, lahko pa se tudi odločite za nakup tabličnega računalnika z že nameščenim sistem Beepxtra že od 230$ (+29,95$ poštnina), v vsakem primeru dobite tudi brezplačnih 250 Beepxtra kartic. Vsi stroški so enkratni!

 

Za boljšo predstavo si oglejte spodnji video:

 

Komepnzacijski plan:

beepxtra kompenzacijski plan

Primer:

Če Mojca vpiše pekarno, ki izda recimo 1000 kartic in ima povprečen nakup 10€ ter nudi 10% “cashback” na vsak nakup z Beepxtra kartico potem Mojca zasluži:

20% od 60% bonusa (če je povprečen nakup 10€ je to 1€  bonusa za kupca), torej Mojca zasluži 20% od 0.60€, kar je 0.12€ x 1000 kartic je  120€/mesec samo s priporočilom ene trgovine! Predstavljajte si, da Mojca vpiše 10 trgovin 😉

 

 

beepxtra slovenijaPreprosto, kajne? Nobenih prelaunch faz, faze 1, faze 2 in podobno. Samo naročite svojo brezplačno kartico in to je to. Za trgovine je na voljo integracija že od 175$! Za trgovine so na voljo tudi tablični računalniki z integriranim sistemom Beepxtra. Za več informacij si poglejte PowerPoint predstavitev v Slovenščini.

 

Beepxtra, kjer so vsi zmagovalci!

 

 

beepxtra povabilo

Zahtevajte BREZPLAČNO vabilo za registracijo tukaj:

/Oglas/

error: Content is protected !!