BD Swiss binarne opcije – do 85% profita v eni minuti!

/Oglas/

bdswiss slovenija

Kaj je BD Swiss?

BD Swiss je zelo mlada posredniška hiša za binarne opcije (Kaj so binarne opcije?). Družba je bila ustanovljena v začetku leta 2012 na Cipru, vendar je že v nekaj mesecih uspela priti do položaja vrhovnega posrednika binarnih opcij na Nemško-govorečem delu.

“Nemška pomoč, švicarsko zaupanje.”

Pri BD Swiss obstaja več kot 170 sredstev različnih sredstvenih razredov. Poleg tega lahko vlagatelji uživajo v obširnih funkcijah v okviru analiziranja cen. Na tej platformi lahko trgujete s klasičnimi binarnimi opcijami in opcijami enega dotika.

 

Opcije trgovanja 

Pri BD Swiss lahko izbirate med številnimi temeljnimi sredstvi, v katere lahko preprosto vlagate. Svojo srečo lahko preizkusite na forex trgu (valutno trgovanje), surovinah, kot so zlato, srebro, nafta,… Seveda v programu prav tako obstajajo številne mednarodne delnice (Apple, Google, Yahoo, McDonalds,..)ter nekaj borznih indeksov.
Dosegljiv donos pri BDSwiss je prav tako zelo visok: z vsakim trgovanjem lahko prejmete donos do 85%.

bdswiss demo

Graditelj možnosti

S pomočjo tako imenovalnega graditelja opcij, imajo vlagatelji na platformi možnost za sestavljanje binarnih opcij po svojih željah. Na splošno lahko trgujete le s tradicionalnimi binarnimi opcijami, ki se prav tako imenujejo pokliči-/daj- opcije. One touch opcije, s katerimi se lahko trguje na platformi BD Swiss niso na voljo v graditelju opcij.
Poleg te male omejitve je graditelj opcij izredno popularen med številnimi vlagatelji. Razlog za to je dejstvo, da lahko sestavijo opcije točno glede na svojo individualno strategijo trgovanja. Temeljno sredstvo, izraz in še posebej razmerje možnosti in tveganja je lahko določen v svoji lastni presoji tako, da je za vsako BD Swiss stranko prava variacija binarnih opcij je nekaj klikov stran.
Delovanje graditelja opcij je izredno preprosto. Najprej izberete želeno sredstvo s seznama več kot 170 osnovnih sredstev. Tako delnice, indeksi, surovine in pari valut so mogoči. Po izbiri osnovnega sredstva lahko določite izraz, ki je lahko do štirih ur in je lahko določen do pet-minutne natančnosti. Tretji korak je sestavljen iz določanja razmerja sreče ter tveganja, kar pomeni morebiten donos, ki bo izplačan, če je opcija v denarju v času izteka. Nato preprosto ostaja vprašanje kupovanja ali klica- ali dajanja- možnosti, preden končno vnesemo želen znesek za vlaganje.

728x90_1_Minute_EN

BDSwiss 60 sekundne opcije

Pri BD Swiss, podobno, kot pri drugih posrednikih opcij, lahko vlagatelji trgujejo s 60 sekundnimi opcijami. Kot pove že ime je čas za iztek te variacije le 60 sekund v prihodnosti. To pomeni, da lahko uporabite že izredno majhna nihanja mer in lahko skoraj takoj veste, če ste zaslužili ali utrpeli izgubo.
Trgovanje s temi 60-sekundnimi opcijami se v bistvu ne razlikuje od trgovanja z bolj dolgotrajnimi binarnimi opcijami. Največja prednost pri BD SWiss v primerjavi z drugimi ponudniki je dejstvo, da lahko 60-sekundne opcije kupite že za 5 evrov. 60 sekundne opcije so zagotovo priporočljive.

BDSwiss mobilna aplikacija
Aplikacija za iPhone in Android – mobilno trgovanje

Trgovanje z binarnimi opcijami je še posebej privlačno za številne vlagatelje, saj je preprosto in ne zahteva obsežne analize. Seveda morate poznati določene trge in skrbno analizirati diagrame, da boste prejeli trajnosten donos. Kljub temu potreba po prenosu posebne programske opreme ni nujna med trgovanjem na svojem računalniku ter pametnem telefonu, prav tako pa se je izjemno lahko odzvati na kratkotrajen razvoj na trgu tudi, ko potujete.
Da bi bila uporaba trgovanja med potovanjem lažja za stranke, je BD Swiss ponudil mobilne aplikacije za android, iPhone in iPad, ki se lahko prenesejo brezplačno. V aplikacijo se vpišete z emailom in geslom in tako trguje kar na pametnem telefonu.

BDSwiss

Polog

Pri BD Swiss lahko trgovalni račun odprete že z minimalnim vložkom 100€.
Trenutno omogočajo naslednje plačilne metode:
– bančno nakazilo
– kreditne kartice
– Skrill (MoneyBookers)

skrill banner slo

Dvig

Izplačilo je prav tako zelo preprosto in je pravzaprav mogoče na enake načine kot polog, a na svojo kreditno kartico si lahko izplačate le enak znesek, kot se ga položili preko kreditne kartice. Vse, kar presega ta znesek lahko dvignete na bančni račun ali Skrill. S tem BD Swiss izpolnjuje zakonske zahteve, ki so mednarodni standard proti pranju denarja. Prvo mesečno izplačilo na vaš bančni račun je brezplačno. V primeru več dvigov na mesec boste morali plačati majhno provizijo.

Minimalno izplačilo je 100 evrov.

BDSwiss

Ali ima BD Swiss sedež v Švici?

Tisti, ki si preprosto ogledajo ime lahko zagotovo sklepajo, da je sedež podjetja v Švici. Če si ogledate prvo stran boste videli panoramo gorskega vrha, zaradi česar večina obiskovalcev pomisli na Švico. To še posebej velja v zvezi z logom BD Swiss v katerem so karakteristike belega križa na rdečem ozadju, ki je pogosto poznan kot švicarska narodna zastava. Kljub vsem karakteristikam BD Swiss sedeža nima v Švici. To je preprosto pametna poteza trženja, saj je Švica finančno mesto, ki ima izjemen ugled in številne vlagatelje, ki zaupajo v banke te države. Kljub temu na BD Swiss koristite nekatere prednosti, saj posrednik pravzaprav leži v EU, katere del je tudi Švica. BD Swiss je znamka združenja Kepleto doo, ki ima sedež na Cipru. Prav tako ima registrirano pisarno v Nemčiji, Frankfurtu. Stranke lahko naslov najdejo na spletni strani.

Naziv podjetja BD Swiss Holding PLC
Sedež podjetja Ciper
Reguliran s strani CySec
Kontaktne metode e-mail, telefon, klepet
Programska Oprema  Spotoption
Mobilno trgovanje DA
Pomoč uporabnikom v German, English, Italian, Swedish, Polish, Dutch, Spanish, French
Minimalni depozit 100€
Min/max znesek za trgovanje 5 € / 1500€

http://binarne-opcije.si/banc-de-swiss-trgovalna-platforma/

BDSwiss je registrirana blagovna znamka podjetja BDSwiss Holding Plc. Podjetje BDSwiss Holding Plc je pooblaščeno in licencirano od komisije Cyprus Securities and Exchange Commission (št. licence 199/13). Prosimo, oglejte si politiko podjetja glede pravilnika tukaj.

Registriran naslov: BDSwiss Holding Plc, Makariou III Street 160 3026, Limassol, Ciper.

/Oglas/

error: Content is protected !!