AliPlugin – zaslužite do 50% provizijo s prodajo izdelkov s spletne trgovine AliExpress

/Oglas/
aliexpress
Kaj je AliExpress?  

AliExpress je ena izmed največjih spletnih trgovin na svetu, kjer lahko kupujete direktno od kitajskih veletrgovcev po občutno nižjih cenah. Veliko trgovcev celo nudi brezplačno poštnino v Slovenijo (free shipping). AliExpress nekateri celo imenujejo kitajski eBay. Vendar malokdo ve, da se da z AliExpress-om celo zaslužiti.

AliPlugin je WordPress vtičnik, s katerim lahko zaslužite s spletno trgovino Aliexpress in omogoča uvoz izdelkov direktno s spletne strani Aliexpress.com. Vse, kar morate narediti je, da postanete affiliate partner spletne trgovine Aliexpress TUKAJ (brezplačno), pridobite dostop do partnerske povezave, seznama izdelkov ter drugih orodij. AliPlugin vam bo pomagal, da izdelate svojo spletno trgovino v le nekaj minutah ter samodejno uvozite izdelke s spletne strani Aliexpress. AliPlugin lahko kupite s klikom na spodnji link.

 

Kaj potrebujete? 

 

Kako deluje AliPlugin?

AliPlugin 2AliPlugin namestite, kot vsak drugi WordPress vtičnik in ga aktivirate. Preden začnete uporabljati AliPlugin, boste morali aktivirati vaš licenčni ključ, ki ga boste po uspešnem nakupu dobili preko emaila. Potrebovali boste tudi odobren API ključ in kodo za sledenje, ki ga boste dobili s strani AliExpress-a v roku 3-5 dni. API ključ lahko zahtevate v vaši Aliexpress affiliate nadzorni plošči pod nastavitvami, kjer si tudi lahko ustvarite kodo za sledenje. Ko imate številko za sledenje in API ključ pripravljen je čas, da začnete vzpostavljati vašo spletno stran.

AliPlugin nastavitve

Na strani za konfiguracijo boste morali dodati svoj API ključ in kodo za sledenje, nato izberite jezik in valuto. AliPlugin deluje z več kot 10 različnimi jeziki.

Naslednji korak je, da nastavite, kako pogosto želite, da se vaša spletna stran posodoblja. Če ste spreminjali opise izdelkov, lahko kliknete na »Ne posodobi opisa” ter tako preprečite, da se opisi ne posodabljajo in kliknite na gumb Shrani spremembe.

AliPlugin 3

Ko ste končali s konfiguracijo lahko začnete z dodajanjem izdelkov na vašo spletno stan. Tukaj lahko izberete bodisi masovni uvoz izdelkov ali pa se lahko odločite za selektivni uvoz. Selektivni uvoz je dobra izbira, če želite le seznam izdelkov z najvišjo bonitetno oceno na vaši spletni strani. Vendar pa boste morali iti skozi seznam uvoženih izdelkov in izberati tiste, ki ustrezajo vašim kriterijem. Če uporabljate masovni uvoz bo AliPlugin uvozil izdelke iz kategorije, ki ste jo izbrali.

AliPlugin 6

Lahko pa se odločite tudi za uvoz izdelkov z izbranimi ključnimi besedami (primer: želite uvoziti izdelke iz kategorije oblačila in dodatki, ki vsebujejo ključno besedo majica, z naslednjimi specifikacijami – affiliate provizija v višini 3% -30%, od prodajalcev, ki so prodali najmanj 5 izdelkov). S temi kriteriji obstaja skupno 587886 izdelkov. Lahko jim ročno določite kategorije ali samo pustite, da jim AliPlugin kategorije dodeli sam. Lahko tudi izberete, ali želite, da se izdelki objavijo nemudoma ali jih želite shraniti v obliki osnutka. Zdaj lahko izberete število izdelkov, ki jih želite uvoziti in počakate, da AliPlugin uvozi izdelke.

AliPlugin prav tako vsebuje brezplačne premium teme, torej ko kupite AliPlugin, boste dobili profesionalno temo brezplačno.

AliPlugin 1

/Oglas/

error: Content is protected !!