Afforma – drugačna spletna oglaševalska mreža

/Oglas/

affiliate mreža

Predstavljamo vam www.afforma.si – spletno AFFILIATE PLATFORMO oziroma spletno oglaševalsko mrežo, ki bo v slovenski spletni prostor dodala bistveni, a do zdaj manjkajoči del – organiziran affiliate marketing.

Afformo si predstavljajte kot tržnico; na eni strani oglaševalci ponujajo svoje oglase in plačilne pogoje za objavo teh oglasov(na prodajo, na akcijo, na prikaz, na klik….). Z druge strani pa tržnico obiščejo spletni založniki, si ogledajo ponudbo ter hitro in enostavno, brez klicarjenja, zaračunavanja ali izterjav, dobijo oglasov, kolikor želijo.

Da ne bomo tu predolgi – preberite si več na naši spletni strani
Spletni trgovci in drugi spletni oglaševalci
Spletni založniki

Vizija
Ali je Slovenija drugačna? Menimo, da smo le počasnejši. In da če v tujini affiliate marekting poznajo že dve desetletji+, je verjetno že čas, da se ga lotimo tudi mi. Stopimo skupaj in naredimo nekaj novega, kar nam bo vsem olajšalo in polepšalo posel in življenje.

Trenutno stanje
Čez poletje smo nabirali trgovce in testirali celoten sistem. Trenutno je za založnike pripravljenih 23 aktivnih oglaševalcev. Dopusti so preprečili marsikateremu podjetju, da bi do konca izvedlo tehnično ali marketinško plat sodelovanja, zato pa pričakujemo velik porast v septembru in potem seveda uspešno širitev kroga sodelujočih še vnaprej.

Kako začeti
Sistem je »self-service«. Vabljeni na www.afforma.si kjer dobite več informacij, hkrati pa se lahko tudi registrirate in nas preizkusite. Pripravili smo obsežna navodila, na voljo pa imate tudi »pogovor v živo« in email pomoč.

/Oglas/

error: Content is protected !!