7 del, ki jih lahko opravljate od doma

/Oglas/

Dela, ki jih lahko opravljate od doma povečujejo zaposlitvene možnosti, še posebej za ljudi, ki imajo družinske obveznosti in ki živijo v oddaljenih krajih, prav tako so stroški dela nižji, ker potrebujete posebnega poslovnega prostora.

 

Programiranje in vzdrževanje spletne strani

Z delom od doma lahko največ zaslužite kot razvijalec, sistemski administrator, grafični oblikovalec oz. vsi tisti, ki imate znanje in spretnosti iz IT stroke. Če delate za tuje družbe, lahko mesečna plača doseže tudi več tisoč evrov.

 

Administrator socialnih omrežij

To je človek, ki ve, kako upravljati socialne mreže in gradi dobre odnose s strankami preko socialnih omrežij (Facebook, Twitter, Instagram,…) za trgovine, restavracije, predvolilne kampanje,… Plačilo za upravljanje oglaševalskih akcij na Facebooku sega od 350 do 500.

 

Google Adwords administrator

Google Adwords administrator upravlja dela oglaševalske kampanje v spletnem iskalniku google – ustvarja oglase in slogane, upravlja oglaševalski proračun, določi prave ključne besede, na podlagi katerih ljudje najdejo izdelek na Google-u. Za to delo boste zaslužili okoli 450 evrov na oglaševalsko kampanjo.

 

Marketing

Iskanje kupcev za različne družbe, pošiljanje reklamne e-pošte, spremljanje konkurenčnih podjetij, izpolnjevanje vprašalnikov in anket,… Tako boste za nekaj ur lahko zaslužili tudi do 200 evrov na mesec.

 

Računovodja / knjigovodja

Če imate certifikat za računovodje in svoj s.p. ali d.o.o., lahko odprete svoj računovodski servis. Z dobro mrežo strank lahko tako naredite precejšen dobiček. Prednost tega posla je, da ne zahteva velikih vlaganj.

 

Dejavnosti povezane z lepoto

Frizerski salon, manikura, pedikura, maser, vizažistka je le nekaj delovnih mest na področju lepote, ki jih lahko opravljate od doma. Tisti, ki nimate izkušenj na teh področjih lahko naredite enega od številnih tečajev in se v kratkem času naučite osnovnih spretnosti.

 

Ustvarjalne dejavnosti 

Slikarstvo, pisanje, oblikovanje, novinarstvo, oblikovanje nakita, fotografiranje porok. Če ste ustvarjalni po naravi,  je za vas polovica problema že rešenega. Tudi inštrukcije matematike, slovnice, fizike, kemije, prevajalske storitve in fitnes treningi so dober način, da zaslužite denar od doma. Cena inštrukcij za osnovne in srednje šole se giblje od 5 do 15€ na uro in več.

/Oglas/

error: Content is protected !!