24option – binarne opcije do 89%

/Oglas/

24Options-landing-page-645x496

24option je posrednik za binarne opcije, ki ponuja trgovcem orodja in strategije, ki jih potrebujejo za uspeh in deluje na platformi Tech Financials  (tako da ni potrebno prenesti programske). Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2010 na Cipru. Uporabljajo neposredne podatke iz Morningstar, tako da ste lahko prepričani, da je cena na njihovi platformi dejanska cena. 24option nudi svojim trgovcem najvišje limite v industriji v vrednosti 100.000$ na pozicijo, tako da boste lahko zaslužili največ v najkrajšem možnem času.

Na 24option ponujajo 26 sredstev za trgovanje, kar pomeni, da lahko vlagate v sredstvo, ki ga poznate in razumete ter tako zaslužite. S podatki v realnem času na trgu, ste lahko prepričani, da je tržna cena točna na sekundo. Svojo srečo lahko preizkusite na forex trgu (valutno trgovanje), surovinah, kot so zlato, srebro, nafta,… Seveda v programu prav tako obstajajo številne mednarodne delnice (Apple, Google, Yahoo, McDonalds,..)ter nekaj borznih indeksov.

Dosegljiv donos je prav tako zelo visok: z vsakim trgovanjem lahko prejmete donos do 89%. Preprosto izberite svoje sredstvo za trgovanje in kliknite smer gibanja cene.

Trgovanje kjerkoli, kadarkoli!
Sedaj lahko trgujete kjer koli že ste, v službi, doma ali na počitnicah. Kjerkoli že ste – 24option je z vami. Prenesite aplikacijo za vaš iPhone, Android, iPad, Blackberry, Nokia, ali druge mobilne naprave.

24option_trading

Zakaj so binarne opcije tako donosne?
Binarne opcije so donosne, ker ne kupujete sredstva ampak vlagate v svojo napoved o tržni ceni tega sredstva. Binarne opcije so prav tako priljubljene, saj točno veste, koliko lahko zaslužite še predno boste vložili, tako da ni nobenih skritih presenečenj. Limit za trgovanje na 24option je 100.000 $ na pozicijo, kar pomeni, da kot trgovec lahko zaslužite več v krajšem času.

Polog in dvig:
– kreditne kartice
– Skrill
– Neteller
– bančno nakazilo
– Western Union
– CashU
– AstroPay

Neteller banner slo

skrill banner slo

 

Naziv podjetja Rodeler LTD
Sedež podjetja Ciper
Uredba CySEC
Kontaktne metode 24h – e-mail, telefon, klepet
Sredstev za trgovanje 100
Programska Oprema Tech Financials
Mobilno trgovanje DA
Demo račun DA (ob minimalnem pologu)
Tipi opcij 60 sek, 2min, 5min, 15min, 30min, 1hr, 24hr, 1 teden
Minimalni depozit 250 USD / EUR / GBP 
Donos Največ 89%
Bonus Največ 100%
Min. znesek za trgovanje 24$

 

 

Preverite tudi ostale priporočene platforme (klik na banner za več info): 

youoption banner slo

/Oglas/

error: Content is protected !!